Trabzonspor efsanesi Hami Mandıralı'ya milli görev!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Genç Milli Takımlar Teşkilatı'ndaki organizasyon çalışmalarını sürdürerek Hami Mandıralı'yı Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine getirdi.

Trabzonspor efsanesi Hami Mandıralı'ya milli görev!
  • TFF’den yapılan açıklamaya göre, 2005 yılında TFF bünyesinde Genç Milli Takımlar Antrenörü olarak kariyerine başlayan 56 yaşındaki Mandıralı, 2008-2009 döneminde Ümit Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü üstlendi.
  • Ardından Trabzonspor ve Antalyaspor gibi takımlarda teknik direktörlük yapan Mandıralı, son olarak 2019-2023 yılları arasında TFF’de Milli Takımlar Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü olarak görev yaptı.

"HAYATIMIZDA MİLLİ TAKIMDAN ÖNEMLİ HİÇBİR ŞEY YOK"

  • Göreve dönüşü hakkında konuşan Hami Mandıralı, "Burası bizim kalbimiz, ruhumuz, ailemiz, yuvamız. Hayatımızda milli takımdan önemli hiçbir şey yok" dedi. Mandıralı, Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü olarak yeni görevinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Mevcut antrenörlerimizle beraber çok çalışarak, milli takımlarımıza yeni kimlikler ve figürler kazandırmaya uğraş vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“BİLGİ VE HABERLERİ YERİNDE GÖRÜP DEĞERLENDİRECEĞİZ”

  • Mandıralı, her bölgeyi tarayarak oyuncu potansiyelini değerlendirmeye gayret edeceklerini belirtti. "Bize gelen bütün oyuncularla ilgili bilgi ve haberleri yerinde görüp değerlendireceğiz. İnşallah ekibimiz ile beraber güzel işlere imza atacağız" diyen Mandıralı, ekibiyle birlikte güzel başarılara imza atmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
FIBA Kadınlar Süper Kupa'da şampiyon belli oldu Hollanda'nın kalbi Enschede ICF Genel Kurulu Antalya'da Toplanıyor Uzundere'nin Sarp Dağlarında Yamaç Paraşütü Antrenmanı