Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Ligin 19. haftasında Trabzonspor'un konuğu Medipol Başakşehir. Son haftalarda inişli çıkış gösteren ve geçen hafta Alanyaspor'a 5-0 mağlup olan Trabzonspor, Başakşehir maçı ile galip gelerek moral bulmak istiyor. Peki, Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Başakşehir maçı canlı yayın bilgisi ve ilk onbirler...

Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, bu akşam Süper Lig 19. haftasında Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Geçen hafta aldığı farklı mağlubiyet sonrasında bordo mavili takım, Abdullah Avcı ile devam etme kararı aldı. Maç öncesinde Başakşehir 34 puanla 3. sırada, Trabzonspor 29 puanla altıncı sırada. Trabzonspor Başakşehir maçı ilk onbirleri, başlama saati ve canlı yayın bilgisi haberimizde.

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bugün sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Maç beIN Sport kanalından canlı yayınlanacak ve TOD uygulaması ile online izlenebilecek.

İŞTE TRABZONSPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Trabzonspor'da sakatlıkları süren Edin Visca, Dorukhan Toköz, Serkan Asan ile kart cezalısı Vitor Hugo forma giyemeyecek. Bruno Peres ise kadroda yer alabilecek.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Bartra, Denswil, Eren, Doğucan, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Naci, Gomez

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Deniz, Berkay, N. Shimiye, Serdar, Okaka

Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lider Galatasaray, Hatayspor'u 4-0 yendi Beşiktaş ayrılığı resmen duyurdu Lefter Küçükandonyadis kimdir, nereli, ne zaman öldü?