THY Euroleague'de önemli mücadelelere sahne olan 17. hafta tamamlandı! A. Efes'in kazandığı maçta Fenerbahçe Beko mağlup geldi

A. Efes’in kazandığı ve Fenerbahçe Beko’nun mağlubiyetiyle sonuçlanan, THY Euroleauge’de önemli mücadelelere sahne olan 17. hafta dün oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı.

THY Euroleague'de önemli mücadelelere sahne olan 17. hafta tamamlandı! A. Efes'in kazandığı maçta Fenerbahçe Beko mağlup geldi

THY Euroleague’de normal sezon müsabakaları hız kesmeden devam ederken ligin 17. Haftası dün oynanan müsabakalarla sonra erdi.  Olympiakos ve Real Madrid haftayı galibiyetle kapatırken Baskonia, Barcelona ve Monaco 17. Haftayı yenilgiyle tamamladı. İlk 8 içinde yer alan A. Efes, Fransız ekibi olan Asvel karşısında oynadığı maçı kazandı. A. Efes, evinde kazandığı maçla galibiyet sayısını 9’a çıkardı.

THY Euroleague'de önemli mücadelelere sahne olan 17. hafta tamamlandı! A. Efes'in kazandığı maçta Fenerbahçe Beko mağlup geldi - Resim : 1
Şansı dönmeyen ve performansı kötü bir şekilde devam eden Fenerbahçe ise Litvanya temsilcisi Zalgris Kaunas’a deplasmanda mağlup oldu. Bu sonuçlar doğrultusunda Euroleague’deki galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Sarı-lacivertlilerin toplamda 10 galibiyeti bulunuyor.

THY Euroleague'de önemli mücadelelere sahne olan 17. hafta tamamlandı! A. Efes'in kazandığı maçta Fenerbahçe Beko mağlup geldi - Resim : 2Salı ve Çarşamba günü oynanacak olan maçlarla Ligin 18. Haftası da tamamlanacak.

Euroleague’in 17. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Zalgris Kaunas: 86 - Fenerbahçe Beko: 66
Alba Berlin: 85 - Baskonia: 84
Barcelona: 75 - Virtus Bologna: 83
Bayern Münih: 84 - Panathinaikos: 68
Partizan: 100 - Monaco: 80
A. Efes: 78 - Asvel: 72
Olympiakos: 82 - Olimpia Milano: 66
Valencia: 75 - Kızılyıldız: 77
Real Madrid: 98 - Maccabi Tel Aviv: 65

Çağlar Söyüncü İspanya yolunda Çaykur Rizespor Sinan Osmanoğlu'nu renklerine bağladı Fransa Milli Takımı'nda Didier Deschamps kararı! Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman?