TFF'den play-off iddialarına son nokta! "Bu sezon söz konusu değil"

Son dakika... TFF, play-off tartışmalarına son noktayı koydu. Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de play-off etabı oynatılmasının bu sezon için gündemde olmadığını duyurdu.

TFF'den play-off iddialarına son nokta! "Bu sezon söz konusu değil"

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de play-off etabı oynatılmasının bu sezon için gündemde olmadığını duyurdu.

Federasyon yetkililerinden yapılan açıklamada, Süper Lig için gündeme gelen play-off oynatılması konusunun, bu sezonu kapsamadığı dile getirildi.

SEZON SONU PLAY-OFF OYNANACAK İDDİASI...

Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz haftalarda Süper Lig'le ilgili bir taraftar anketi başlatmıştı. Ankette dikkat çeken sorulardan biri de play-off sisteminin getirilip getirilmemesi ile ilgiliydi. 

Bu sorunun ardından futbol kamuoyunda 'sezon sonu play-off gelecek' iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı. 

Bazı futbol yorumcuları ve gazetecilerin de bu yönde yaptığı söylemlerin ardından TFF bir açıklama yaparak bu sezon play-off olmayacağını duyurdu.

Kaynak: AA

Messi'siz Inter Miami kupayı kaptırdı Milli motosikletçiler Portekiz ve Japonya'da piste çıkacak Çok konuşulacak F.Bahçe detayı! Asıl plan ortaya çıktı Filenin Efeleri Paris 2024 için parkede