TFF'den flaş Stefan Kuntz açıklaması! Yollar ayrıldı mı?

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu, Stefan Kuntz'la yolların ayrıldığına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklarken, Alman hoca ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin 20 Eylül Çarşamba günü görüşeceklerini duyurdu.

TFF'den flaş Stefan Kuntz açıklaması! Yollar ayrıldı mı?

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili son dönemde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Alman çalıştırıcıyla çarşamba günü görüşme yapılacağını duyurdu.

EURO 2024 yolunda alınan Ermenistan beraberliği sonrası geleceği tartışılan Kuntz'un Japonya yenilgisinin ardından görevine son verildiği iddia edilmişti.

TFF'den flaş Stefan Kuntz açıklaması! Yollar ayrıldı mı? - Resim : 1

Federasyon, bu haberlerin doğru olmadığını açıklarken, Kuntz ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin çarşamba günü görüşeceği ifade edildi.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur."

Başakşehir Şener'le yollarını ayırdı Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Okan Buruk'la sözleşme uzatılacak mı? Özbek açıkladı Djokovic Şanghay Masters'a katılmayacak