TFF Stefan Kuntz'la yollarını ayırdı! Yerine gelecek isim için sürpriz iddia...

SON DAKİKA... A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı. DHA'nın haberine göre; TFF Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verildiğini bildirdi. Alman hocanın yerine adı geçen isimler; Sergen Yalçın, Fatih Terim, Abdullah Avcı gibi deneyimli teknik adamlardı ancak TFF sürpriz bir karara imza attığı iddia ediliyor. İşte o olay iddiaya göre A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü...

TFF Stefan Kuntz'la yollarını ayırdı! Yerine gelecek isim için sürpriz iddia...

Ermenistan beraberliği sonrası Japonya karşısında alınan mağlubiyetin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Stefan Kuntz'u göndermek için çalışmalara başlamıştı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı. DHA'nın haberine göre; TFF Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verildiğini bildirdi.

TFF Stefan Kuntz'la yollarını ayırdı! Yerine gelecek isim için sürpriz iddia... - Resim : 1

ERMENİSTAN İLE PUANLAR PAYLAŞILDI

A Milli Takım, Euro 2024 Elemeleri A Grubu 5. maçında Ermenistan ile karşılaştı. Maç 1-1'lik skorla ile sona erdi. Türkiye'nin golünü 88. dakikada Bertuğ Yıldırım kaydetti. Ermenistan'ın golünü 49. dakikada Bichakhchyan attı.

JAPONYA KARŞISINDA TATSIZ PROVA

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Japonya ile kozlarını paylaştı. Japonya ile 21 yıl sonra yeniden rakip olan Ay-Yıldızlılar sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Japonya'ya galibiyeti getiren golleri, 15. dakikada Atsuki Ito, 36 ve 44. dakikalarda Keito Nakamura ve 78. dakikada penaltıdan Junya Ito kaydetti. Milli Takım'ın gollerini ise 44. dakikada Ozan Kabak ve 61. dakikada Bertuğ Yıldırım attı.

TFF Stefan Kuntz'la yollarını ayırdı! Yerine gelecek isim için sürpriz iddia... - Resim : 2

EURO 2024 finalleri yolunda A Milli Takımımızın Ermenistan ile son anda 1-1 berabere kalması sonrası teknik direktör Stefan Kuntz, yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.

TFF Stefan Kuntz'la yollarını ayırdı! Yerine gelecek isim için sürpriz iddia... - Resim : 3

Kuntz, Japonya'ya 4-2 kaybettiğimiz özel maçın ardından ise basın toplantısında oyuncularını eleştirerek, "Kulakları tıkamaktansa, gözleri açmak önemli. Oyuncular, yüzde 100'ünü verecek seviyeye gelmeli. Yüzde 100'lerini vermiyorsa, bu canımı acıtıyor. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil!" ifadelerini kullanmıştı.

Çoğunluk, Alman hocanın sadece basın önünde futbolcularına bu tarz bir çıkışta bulunduğunu düşünmüştü. Ancak tecrübeli çalıştırıcı, ilk yarı sonunda 3-1 yenik girdiğimiz Japonya karşılaşmasının devre arasında eleştirel bir motivasyon konuşması yaptığı ortaya çıktı.

TFF Stefan Kuntz'la yollarını ayırdı! Yerine gelecek isim için sürpriz iddia... - Resim : 4

Ortaya konan futboldan hiç memnun olmayan Kuntz'un soyunma odasında takıma, "Beyler, ne oynadığınızın farkında mısınız! Bu oynadığımız oyunu gerçekten kendinize yakıştırıyor musunuz?" şeklinde konuştu.

GÖREVİNDEN ALINDI! YERİNE KİM GELECEK?

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda yer alan Türkiye, son olarak Eskişehir'de karşılaştığı Ermenistan ile berabere kalmış, özel maçta ise Japonya'ya mağlup olmuştu. Özellikle iç sahada Ermenistan beraberliği sonrası eleştiriler artarken, Japonya yenilgisi Kuntz'un sonunu hazırladı.

TFF Stefan Kuntz'la yollarını ayırdı! Yerine gelecek isim için sürpriz iddia... - Resim : 5

Kuntz'un yerine Abdullah Avcı, Fatih Terim, Sergen Yalçın gibi deneyimli teknik adamların adı geçiyordu. Bu isimlerin yanına yeni hocalar da eklendi.

Haberet Youtube yorumcusu Fatih Doğan, TFF'nin aday listesini 4'e indirdiğini ifade etti. Buna göre; Sergen Yalçın, Abdullah Avcı, Montella veya Löw'den biri yeni teknik direktör olacak.

TFF Stefan Kuntz'la yollarını ayırdı! Yerine gelecek isim için sürpriz iddia... - Resim : 6

Adana Demirspor'u 2 sezon çalıştıran Vincenzo Montella, Süper Lig'i yakından tanıyor. Sergen Yalçın Beşiktaş, Abdullah Avcı ise Trabzonspor'la şampiyonluk sevinci yaşadı.

Löw'ün kariyerinde Almanya ile Dünya Kupası zaferi yer alıyor.

TFF Stefan Kuntz'la yollarını ayırdı! Yerine gelecek isim için sürpriz iddia... - Resim : 7

Galatasaray
G.Saray'ın yıllık olağan mali genel kurulu 7 Ekim'de Fas'ta deprem anını anlattı! "İkinci kattan atlamayı..." Rize 3 puanı son dakikada aldı Kayseri'nin Thiam'ı var! 2 gol 3 puan