Tayfur Bingöl'den Beşiktaş açıklaması: "Beni bırakmak istemiyorlardı"

Sezon başında Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'a kiralık olarak giden Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Tayfur dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bingöl, "Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyordum, Beşiktaş da beni bırakmak istemiyordu" dedi.

Tayfur Bingöl'den Beşiktaş açıklaması: "Beni bırakmak istemiyorlardı"
  • Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Tayfur Bingöl sezon başında Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'a kiralık gitti. 31 yaşındaki futbolcu Spor Arena'ya açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ BENİ BIRAKMAK İSTEMİYORDU"

  • Beşiktaş'a daha güçlü dönmek istediğini ifade eden Tayfur Bingöl, "Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyordum, Beşiktaş da beni bırakmak istemiyordu. Bu sakatlığı daha rahat bir şekilde atlatabilmem için kiralık gitmek istedim. Daha güçlü dönebilmek için böyle bir karar verdim. Bir sürü teklif geldi, yurtdışından da teklif geldi. Yurtdışına hazır olmadığım için gitmek istemedim, yaşam anlamında. İstanbul ve Türkiye’yi çok sevdiğim için. Arda Turan, Murat ve Fatih Başkan ile daha önce karşılaşmıştık. Arda hocanın futbola bakış açısı tercih ettirdi Eyüpspor’u. Gerçekten başarılı gidiyorlar. Ben de bu başarılı gidişatta Süper Lig’de yardımcı olabileceğimi düşündüm. Bu yüzden Eyüpspor’u tercih ettim." dedi.

Tayfur Bingöl'den Beşiktaş açıklaması: "Beni bırakmak istemiyorlardı" - Resim : 1

"İKİ ÜÇ GÜN İÇERİSİNDE TRANSFERİM BELLİ OLDU"

  • "Ben daha önce deneyimli bir sürü hocayla çalıştım. Hoca takıma yarar sağlayabileceğimi söyleyince, ben de kabul ettim. İki, üç gün içerisinde transferim belli oldu. Antrenmanlarda beni her gördüğünde, ‘Lewis Hamilton nasılsın?’ diyor. Ben de o haftanın yarış durumuna göre yanıtlıyorum. Bu aralar pek iyi değil umarım seneye düzeliriz. Lige ilk defa çıkan takımların uyum süreçleri vardır. Bunu ortadan kaldıran nokta, hoca ve taktik kalitesi ve takımda bulunan oyunculardır. Biz de sonradan gelerek takımın kalitesini arttırdık ki nitekim böyle devam edecek. Sezon sonunda da istenen yer Avrupa olabilir, orta sıralar olabilir. Çünkü lige yeni çıkmışsın, Avrupa’ya gitmen büyük bir başarı. Ligi güzel bir noktada bitirmemiz bizim için güzel bir başarı olacaktır."
  • "Lewis Hamilton’ın 7 kez Dünya Şampiyonu olması. 10 yaşımdan beri takip ediyorum Formula 1'i. Zaten iki hayalim var; birincisi Beşiktaş’ın kadrosundayken şampiyon olması, ikincisi Lewis Hamilton’ın şampiyon olması. Umarım bir gün hayalim gerçek olur. Lewis Hamilton’ın da yanına gideceğim, bir fotoğraf çekineceğim."

Tayfur Bingöl'den Beşiktaş açıklaması: "Beni bırakmak istemiyorlardı" - Resim : 2

TAYFUR BİNGÖL'ÜN PERFORMANSI 

  • Beşiktaş'ta 46 maça çıkan Tayfur Bingöl 3 gol atarken, 4 asist yaptı.31 yaşındaki oyuncu, Eyüpspor ile bu sezon 4 maça çıktı.
Fenerbahçe'ye neden geldiğini açıkladı Şenol Güneş imza töreninde konuştu Kerem Abdulkadir'i unutmadı Kerem Aktürkoğlu Hat-Trick yaptı