Talisca'dan Şenol Güneş'e transfer yanıtı! Beşiktaş'a gelecek mi?

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Talisca'nın siyah-beyazlı ekibe gelmek istediğini ifade etmişti. Brezilyalı yıldız, sosyal medya hesabından Güneş'i yalanladı ve, "Son zamanlarda çıkan yalan haberlerin aksine herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım." dedi.

Talisca'dan Şenol Güneş'e transfer yanıtı! Beşiktaş'a gelecek mi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı ekibin gündemindeki Talisca ile ilgili taraftarları heyecanlandıran bir açıklama yapmıştı.

Kariyerini Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da sürdüren Anderson Talisca, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu ve Güneş'e yanıt verdi.

Talisca'dan Şenol Güneş'e transfer yanıtı! Beşiktaş'a gelecek mi? - Resim : 1

"AYRILMAYA NİYETİM YOK"

Brezilyalı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda herhangi bir transfer görüşmesi yapmadığını ve Al-Nassr'da forma giymeye devam edeceğini söyledi.

Talisca açıklamasında, "Son zamanlarda çıkan yalan haberlerin aksine herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım. Ayrıca Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada mutluyum ve kontratımı 3 yıl yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

Talisca'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama...

Talisca'dan Şenol Güneş'e transfer yanıtı! Beşiktaş'a gelecek mi? - Resim : 2

Al-Nassr'da 64 maçta forma giyen Anderson Talisca, 44 gol ve 8 asist kaydetti.

Beşiktaş'ta 2 sezon forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı takımla 80 maçta süre alıp 37 gol ve 14 asistlik katkı sağlamıştı. Talisca, kariyerinde Bahia ve Benfica formalarını da giydi.

Talisca'dan Şenol Güneş'e transfer yanıtı! Beşiktaş'a gelecek mi? - Resim : 3

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Talisca'nın transferini istediğini, Brezilyalı yıldızın da gelmeye sıcak baktığını belirten Güneş şöyle konuşmuştu: Talisca ismi çok geçtiği için ben de Talisca ile konuştum. O da çok gelmek istediğini söyledi ama ekonomik durumu da var. Sponsor buluyorlar başkaları para buluyor onu bilemem. Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey.

Talisca'dan Şenol Güneş'e transfer yanıtı! Beşiktaş'a gelecek mi? - Resim : 4

Beşiktaş JK
Olimpija Ljubljana Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Tete'yle anlaştı! Fenerbahçe'den Tete açıklaması! İbrahim Kutluay’ın oğlu Ömer Kutluay, Real Madrid'e transfer oldu