Suudi Arabistan ekibi Al Taawo'dan Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye çarpıcı teklif

Galatasaray'a sezon başında PSG'den kiralık olarak gelen ve attığı 22 golle sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğunda başrol oynayan Icardi'nin geleceği merak ediliyor. Cimbom Arjantinli yıldızı takımda tutmak isterken, Suudi Arabistan ekibi Al Taawon'un araya girmesi planları bozabilir.

Suudi Arabistan ekibi Al Taawo'dan Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye çarpıcı teklif

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda mutlu sona ulaşan takım Galatasaray oldu. Lige damga vuran isim ise attığı 22 golle Icardi'ydi.

G.SARAY İSTİYOR AMA İŞİ ZOR

Yaz transfer döneminde PSG'den kiralanan Arjantinli yıldızın, kulübüyle 1 yıl daha kontratı var. Aslan, golcü oyuncunun bonservisini almayı planlıyor. En kötü ihtimalle ise yeniden kiralama seçeneği masada.

Suudi Arabistan ekibi Al Taawo'dan Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye çarpıcı teklif - Resim : 1

Ancak sarı-kırmızılı takımın çok ciddi rakipleri var. İtalya ve İngiliz ekiplerinin radarında olan Icardi'ye Suudi Arabistan'dan da astronomik bir öneri geldiği iddia ediliyor.

30 MİLYON EURO

Ronaldo'dan sonra Benzema'nın da transfer olduğu Suudi Arabistan Ligi büyük bir atağa geçti.
Suudi ekipleri birçok dünya yıldızına kanca atmış durumda. O isimlerden biri de Icardi.

Al Taawon'un Icardi'ye yıllık 30 milyon euro önerdiği iddia ediliyor. Fransız ekibi PSG'ye de astronomik bir bonservis bedeli ödemeye hazır olan Arabistan temsilcisi, transferi noktalamak istiyor.

Suudi Arabistan ekibi Al Taawo'dan Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye çarpıcı teklif - Resim : 2

ICARDI NE DEMİŞTİ?

Şampiyonluk kutlamalarında Galatasaray'daki geleceği sorulan Icardi, "Tatilden sonra göreceğiz. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bununla ilgili görüşülmesi gerekiyor. Burada çok mutluyum.

Taraftarları çok seviyorum. Kulübü çok seviyorum. Burada birçok insan bana çok iyi yardımcı oluyor. Mutluyum ancak konuşulması gereken çok şey var." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray
Manchester City'ye büyük şok! Final sonrası babası kayboldu Deniz Öncü kıl payıyla birinciliği kaçırdı Beşiktaş'ta Tayfur belirsizliği! Kalacak mı? Beşiktaş'ta Bektaş gitti Yılmaz geliyor