2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçında konser verecek isimler belli oldu!

10 Haziran'da İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali için sahne alacak sanatçılar belli oldu. Finalde Inter ve Manchester City, kupa için mücadele edeceği büyük maçta, Anitta ve Burna Boy, oyun öncesi seyircilere unutulmaz bir gösteri sunacak.

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçında konser verecek isimler belli oldu!

Şampiyonlar Ligi finaline günler kala, heyecan dorukta! 10 Haziran'da İstanbul'da gerçekleşecek olan büyük maç öncesinde sahne alacak sanatçılar da belli oldu. Final karşılaşmasının başlama saati olan 22.00'de, dünyaca ünlü sanatçılar Anitta ve Burna Boy seyircilere unutulmaz bir gösteri sunmak için sahneye çıkacak.

Özellikle Anitta, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir isim. İstanbul'daki final için oldukça heyecanlı olan Anitta, "Çok mutluyum ve Burna Boy ile aynı sahneyi paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Unutulmaz bir gösteri sunacağız. 10 Haziran'da bizimle olun. Bunu kaçırmak istemezsiniz" şeklinde konuştu.

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçında konser verecek isimler belli oldu! - Resim : 1

Finalde kupa için mücadele edecek olan takımlar da büyük bir heyecanla bekleniyor. A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter ve İngiliz devi Manchester City, İstanbul'da kozlarını paylaşacak. İki güçlü takım arasında gerçekleşecek olan final maçı, futbolseverlere nefes kesen bir mücadele sunmaya sunacak

Derbiye 300 bin bilet talebi! PSV'de Ruud van Nistelrooy ile yollar ayrıldı Süper Lig'de sürpriz ayrılık! İtalyan hoca... Gaziantep FK'da Erdal Güneş dönemi