Süper Lig ne zaman başlıyor?

Süper Lige Dünya Kupası nedeniyle yaklaşık bir ay ara verilmişti. Dünya Kupasının sona ermesiyle Süper Lig maçları ne zaman başlayacak merak ediliyor. Peki, Süper Lig ne zaman başlıyor, ara transfer dönemi ne zaman?

Süper Lig ne zaman başlıyor?

Spor Toto Süper Lig, 13 Kasım'da Dünya Kupası nedeniyle ara verdi. 21 Kasım - 18 Aralık'ta düzenlenen Dünya Kupası sona erince gözler Süper Lig maçlarına çevrildi. Süper Lig'de maçlar bu hafta başlıyor mu, ne zaman başlıyor? Süper Lig ara transfer dönemi ne zaman?

SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası 21 Kasım ile 18 Aralık arasında yapıldı. Arjantin'in şampiyon olduğu turnuvanın sona ermesiyle Süper Lig maçları bu hafta kaldığı yerden devam edecek.

Süper Lig 15. hafta maçları, 23 Aralık Cuma akşamı Antalyaspor - Ankaragücü ve Ümraniyespor - Başakşehir karşılaşmaları başlayacak. Haftanın önemli karşılaşmasında Trabzonspor ile Fenerbahçe, 24 Aralık Cumartesi karşılaşacak. Beşiktaş, Pazar akşamı Gaziantep FK'ye konuk olurken haftanın son maçında Galatasaray'ın konuğu İstanbulspor olacak.

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

Süper Lig'de ikinci transfer ve tescil döneminin ise 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.

Trabzonspor ile Samsunspor, on yıl sonra kupada karşılaşıyor! Beşiktaş'ın kupada konuğu Şanlıurfaspor Fenerbahçe'de kontrat krizi Kimlere hakkını helal etmiyor?