Süper lig maçları şifresiz nasıl izlenir?

Süper lig maçları şifresiz olacağı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından açıklanmıştı. Sporseverler, Süper Lig maçları şifresiz nasıl izlenir? merak ediyordu. Peki, Süper lig maçları şifresiz nasıl, nereden izlenir? Ücretsiz Süper Lig Paketi TOD üyeliği için kredi kartı bilgileri gerekiyor mu?

Süper lig maçları şifresiz nasıl izlenir?

Süper ligde 24. ve 25. maçları şifresiz olarak yayınlanacak. Bakan Kasapoğlu, Dayanışma Gecesi'nde Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlanacağını açıklamıştı. Bunun üzerine şifresiz Süper Lig maçları hangi kanaldan yayınlanacak merak ediliyordu. beIN, şifresiz Süper Lig maçları nasıl izlenir sorusuna cevap verdi. İşte Süper Lig maçları şifresiz izleme yöntemi...

SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ NEREDEN YAYINLANACAK?

Süper Lig maçları, yayıncı kuruluş tarafından beIN Sports kanalları üzerinden yayınlanıyor.

SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

beIN Media tarafından yapılan açıklamaya göre şifresiz olarak Süper Lig maçlarını izlemek için TOD üyeliği başlatmak gerekiyor. TOD internet sayfasına girildiği zaman "Ücretsiz Süper Lig Paketi" kısmında Ücretsiz İzle linkine tıklayarak üye formunu doldurmanız yeterli.

TOD ÜCRETSİZ SÜPER LİG PAKETİ İÇİN TIKLAYIN

Süper lig maçları şifresiz nasıl izlenir? - Resim : 1

TOD ÜCRETSİZ SÜPER LİG PAKETİ İÇİN KREDİ KARTI BİLGİLERİ GEREKİYOR MU?

3-13 Mart tarihleri arasında oynanacak tüm Süper Lig maçları ile birlikte filmler, diziler ve daha fazlası ücretsiz olarak izlenebilecek.

Ücretsiz Süper Lig Paketi için TOD üyeliğinde kredi kartı bilgileri gerekmiyor.

Doncic-Irving 82 attı Dallas kazandı Türkiye Kupası'nda çeyrek final programı açıklandı Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti Djokovic Dubai'de yarı finalde