Süper Kupa tarihi değişti mi? 2023 Süper Kupa ne zaman? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, nerede oynanacak?

Süper Kupa tarihi, futbolseverlerin gündeminde. Lig arasına ertelenen Süper Kupa tarihi ile ilgili TFF'den son dakika açıklama geldi. Süper Kupa tarihinin değiştiği haberi sonrasında Süper Kupa ne zaman, nerede araştırılmaya başlandı. Peki, Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, nerede oynanacak?

Süper Kupa tarihi değişti mi? 2023 Süper Kupa ne zaman? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, nerede oynanacak?

Süper Kupa tarihi bir kez daha değişti. Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa final tarihini açıkladı. Sezon başında oynanması gereken fakat lig arasına ertelenen Süper Kupa maç tarihi güncellendi. Peki, Süper Kupa ne zaman, nerede oynanacak? İşte 2023 Süper Kupa tarihi...

Süper Kupa tarihi değişti mi? 2023 Süper Kupa ne zaman? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, nerede oynanacak? - Resim : 1

SÜPER KUPA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Daha önce 30 Aralık'ta oynanacağı açıklanan ve Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali, 29 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

Süper Kupa tarihi değişti mi? 2023 Süper Kupa ne zaman? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, nerede oynanacak? - Resim : 2

SÜPER KUPA MAÇI NEREDE OYNANACAK?

TFF tarafından yapılan son dakika Süper Kupa tarihinde değişiklik duyurusu şu şekilde;

"2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacaktır. Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacaktır."

 

Fenerbahçe Galatasaray
Kayserispor'un Onur Bulut itirazı kabul edildi Okan Buruk'tan Kasımpaşa galibiyetine dair değerlendirme Galatasaray'da Fernando Muslera sakatlandı Aslan'ın Zaha'sı var!