Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak, ne zamana ertelendi? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı tarihini TFF açıkladı mı?

Süper Kupa finali için TFF'den gelecek tarih açıklaması merakla bekleniyor. 2023 Süper Kupa finali, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacaktı. 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanması gereken maç, yaşanan aksaklıklar nedeniyle iptal edilmişti. Birçok futbol kulübü tarafından Süper Kupa finali için kendi sahalarında oynanması için davetiye gelmişti. Peki, Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? TFF, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman, nerede oynanacak açıkladı mı?

Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak, ne zamana ertelendi? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı tarihini TFF açıkladı mı?

Süper Kupa 2023 finali, son şampiyon Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacaktı. Türkiye Futbol Federasyonu, Cumhuriyet'in 100. yılında oynanacak Süper Kupa finali için Suudi Arabistan ile anlaşmıştı. Fakat 29 Aralık 2023'te maç günü yaşanan olaylar sonrasında iki kulüp sahaya çıkmamış ve maç iptal olmuştu. Peki, TFF, Süper Kupa final maçı tarihini açıkladı mı, ne zamana ertelendi? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte son gelişmeler...

Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak, ne zamana ertelendi? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı tarihini TFF açıkladı mı? - Resim : 1

SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN OYNANACAK?

Süper Kupa finalinde oynayacak Galatasaray ile Fenerbahçe'yi ocak ve şubat aylarında yoğun bir maç temposu bekliyor. Süper Lig maçları yanında Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçları nedeniyle takvimde uygun gün araştırılıyor. Şu an için ocak sonu - şubat başı belki Süper Kupa finali için uygun bir aralık olabilir. 

Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak, ne zamana ertelendi? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı tarihini TFF açıkladı mı? - Resim : 2

Mart ayı ise yine aynı şekilde dolu görünüyor ve Milli Takım arası da var. Bu tarihlerde oynanamazsa Süper Kupa için takımların, Avrupa Kupasındaki ilerleyişi takip edilecek. Nisan ayında takımların elenmesi durumunda Süper Kupa için tarih belirlenebilir. 

Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak, ne zamana ertelendi? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı tarihini TFF açıkladı mı? - Resim : 3

SÜPER KUPA FİNALİ NEREDE OYNANACAK?

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Kupa finali için Suudi Arabistan ayarlanmıştı. Fakat yaşanan olaylar sonrasında birçok kulüp kendi sahalarında oynanması için davet gönderdi. Bu takımlar; Beşiktaş, Ankaragücü, Antalyaspor, Sivasspor, Konyaspor ve Samsunspor. Tabii ki son kararı TFF verecek. Süper Kupa tarihi ve maçın oynanacağı yer ile ilgili resmi açıklamalar geldiği zaman haberimizde yer vereceğiz. 

Ankaragücü Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Arda için siftah vakti Temsilcimiz, nefes kesen maçta kaybetti Feyyaz Uçar yeni teknik direktör için tarih verdi!