Süper Kupa maçı ne zaman? 2024 Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa final maçı biletleri ne kadar?

Süper Kupa maçı bilet fiyatları belli oldu. TFF tarafından yapılan açıklamaya göre Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa'da tribünlerdeki oturma planı belli oldu. Peki, Süper Kupa maçı ne zaman, maç biletleri ne kadar?

Süper Kupa maçı ne zaman? 2024 Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa final maçı biletleri ne kadar?

Süper Kupa finali için geri sayım sürüyor. Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş A.Ş. arasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı bilet fiyatları da açıklandı. Peki, Süper Kupa maç biletleri ne zaman satışa çıkacak?

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Süper Kupa 2024 maçı, Galatasaray ile Beşiktaş arasında 3 Ağustos'ta oynanacak. Karşılaşma, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak. 

SÜPER KUPA MAÇ BİLETLERİ NE KADAR?

Türkiye Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Kupa 2024 müsabakası öncesi Riva’da organizasyon toplantısı düzenlendi. Toplantı sonucunda Turkcell Süper Kupa 2024 maçı bilet fiyatları kale arkaları 600 TL, Doğu-Batı tribünleri 1200 TL olarak belirlendi.

SÜPER KUPA MAÇ BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre maçın biletleri 30 Temmuz 2024 Salı günü www.passo.com.tr sitesinden satışa çıkarılacak.

 

 

TFF'de Genel Sekreteri değişti Galatasaray Lecce hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aykut Kocaman'dan yuvaya dönüş Cengiz Ünder'in bonservisi belli oldu