Futbolda gözler yılın ilk kupa maçında: Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Beşiktaş, bu akşam Süper Kupa için Atatürk Olimpiyat Stadında karşılaşacak. Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Beşiktaş, 18. kez düzenlenen Süper Kupayı müzesine götürmek için mücadele edecek. Peki, Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Futbolda gözler yılın ilk kupa maçında: Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Kupa maçı için gözler bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadında olacak. Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, 2024 Süper Kupa için karşılaşacak. Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Kupada 9. kez karşı karşıya geliyor. İşte maça dair detaylar, muhtemel ilk 11'ler...

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesi, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak. Müsabaka, 20.45'te başlayacak ve ATV'den canlı yayımlanacak.

 

SÜPER KUPA'DA 9. RANDEVU

1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa adlarıyla düzenlenen organizasyon, Galatasaray ve Beşiktaş'ı 8 kez karşı karşıya getirdi.

Altısı Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda yapılan karşılaşmalarda Galatasaray 4, Beşiktaş ise 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. İki takım arasındaki iki Süper Kupa mücadelesinde ise takımlar birer kez kupayı kaldırdı.

GALATASARAY İLE BEŞİKTAŞ 356. RANDEVUYA ÇIKIYOR

Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0'lık galibiyetiyle başlayan rekabette, geride kalan 355 maçın 127'sini Galatasaray, 114'ünü ise Beşiktaş kazandı. Rakiplerin 114 karşılaşması ise beraberlikle sonuçlandı.

Taraflar arasındaki tarihi rekabette sarı-kırmızılıların attığı 496 gole, siyah-beyazlılar 464 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Mertens, Ziyech, Zaha, Icardi.

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Musrati, Gedson, Rashica, Rafa, Semih, Immobile.

Galatasaray - Beşiktaş karşılaşmasında Muhtemel 11'ler Bugün hangi yarışmacılar hangi dalda, saat kaçta yarışacak? Beşiktaş yeni transferini resmen açıkladı! Bugün hangi yarışmacılar hangi dalda saat kaçta yarışacak?