Süper Kupa krizinde Hakan Fidan müdahalesi: Ali Koç ve Dursun Özbek'i aradı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesinde yaşanan 'Atatürk' krizine ilişkin  kulüp başkanlarıyla görüştüğü ortaya çıktı. Fidan'ın telefonda Ali Koç ve Dursun Özbek'e 'Benden daha mı Atatürkçüsünüz?' diye sorduğu öğrenildi.

Süper Kupa krizinde Hakan Fidan müdahalesi: Ali Koç ve Dursun Özbek'i aradı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi yaşanan krizler sonrası ertelenmişti.

Kulüpler Atatürk tişörtü ve pankart taleplerinin karşılanmaması nedeniyle sahaya çıkmama kararı alarak Türkiye'ye dönerken TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe ortak açıklama yayınlamıştı.

Süper Kupa krizinde Hakan Fidan müdahalesi: Ali Koç ve Dursun Özbek'i aradı - Resim : 1

'BAKAN FİDAN, KOÇ VE ÖZBEK'İ ARADI'

Süper Kupa'da yaşanan krize ilişkin yeni bir bilgiye ulaşıldı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın krizin yaşandığı anda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i aradığı belirtildi.

Süper Kupa krizinde Hakan Fidan müdahalesi: Ali Koç ve Dursun Özbek'i aradı - Resim : 2

Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde, krizin yaşandığı akşam Bakan Fidan'ın, Koç ve Özbek ile telefonda görüştüğünü yazdı.

Süper Kupa krizinde Hakan Fidan müdahalesi: Ali Koç ve Dursun Özbek'i aradı - Resim : 3

"BENDEN DAHA MI ATATÜRKÇÜSÜNÜZ?"

Selvi, Fidan'ın telefonda Dursun Özbek ve Ali Koç'a "Türk Silahlı Kuvvetleri’nden yetişmiş birisi olarak siz benden daha mı Atatürkçüsünüz?" diye sorduğunu belirtti.

Süper Kupa krizinde Hakan Fidan müdahalesi: Ali Koç ve Dursun Özbek'i aradı - Resim : 4

Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün yeni salonunun temeli atıldı Galatasaray Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Sparta Prag maçının hakemi belli oldu! Leipzig Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?