Süper Kupa finalinin oynanacağı Şanlıurfa'da hazırlıklar sürüyor

Süper Kupa finalinin Şanlıurfa'da oynanacağının açıklanmasının ardından hazırlıklar başladı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak 2023 Süper Kupa maçı hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.

  • Süper Kupa finalinin 7 Nisan tarihinde Şanlıurfa'da oynanacağı kararlaştırıldı.

Süper Kupa finalinin oynanacağı Şanlıurfa'da hazırlıklar sürüyor - Resim : 1

  • Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak 2023 Süper Kupa maçı hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.

Süper Kupa finalinin oynanacağı Şanlıurfa'da hazırlıklar sürüyor - Resim : 2

  • Vali Şıldak, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanması kararından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Süper Kupa finalinin oynanacağı Şanlıurfa'da hazırlıklar sürüyor - Resim : 3

  • Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Şanlıurfa'da ağırlayacak olmanın heyecanının tüm şehirde hissedildiğini aktaran Şıldak, şunları kaydetti:

    Türkiye Futbol Federasyonu, Şanlıurfa için çok büyük bir moral olan, heyecan uyandıran, şehirde herkesin coşkuyla karşıladığı bir haberi paylaştı. Süper Kupa finali iki güzide takımımız arasında 7 Nisan Pazar günü oynanacak. Kupayla ilgili hazırlıklara şimdiden başladık. 11 Nisan Stadyumu'muzun kısa bir süre önce tribünleri yenilenmişti. 26 bin seyirci ve 5 bin 500 araçlık otopark kapasitesiyle FIFA standartlarını taşıyan her tür futbol organizasyonu için hazır bir alan. O tarihe kadar ihtiyaç duyulan bazı bakım, onarım çalışmalarını da hızlıca gerçekleştireceğiz.

Süper Kupa finalinin oynanacağı Şanlıurfa'da hazırlıklar sürüyor - Resim : 4

Kayseri'den müthiş geri dönüş Bournemouth Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester United Fulham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler