Süper Kupa finali ne zaman? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak?

Süper Kupa finali, 29 Aralık 2023'te Suudi Arabistan'da oynatılması planlanıyordu. Fakat organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle kulüpler ortak karar aldı ve maç iptal oldu. Şimdi gözler TFF'nin Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı tarihi açıklamasında. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak?

Süper Kupa finali ne zaman? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak?

Geçen yılın lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupasını kazanan Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecekti. Maç için Suudi Arabistan'da organizasyon yapıldı. Maç öncesinde yaşanan olaylar sonrasında Süper Kupa finali iptal oldu. TFF, iptal edilen maç sonrasında açıklama yaptı. Peki, Süper Kupa finali ne zaman belli oldu mu?

GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN?

Süper Kupa, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacaktı. İptal olan Süper Kupa finali tarihine dair resmi bir açıklama henüz yayınlanmadı. Süper Kupa maçı tarihi belli olunca haberimiz güncellenecek. 

TFF'DEN SÜPER KUPA AÇIKLAMASI

Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz, 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz. 

G.Saray'da 4 yıldız satış listesinde! Kurtuluş formülü... Beşiktaş'a İspanyol orta saha Josef de Souza, resmen Başakşehir'de Bitexen Antalyaspor ile teknik direktörlük için anlaşan Serçen Yalçın yarın Antalya'da