Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı, ne zaman? Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Kupa için Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maç tarihi yaklaşırken Süper Kupa maç bilet fiyatları belli oldu. Peki, Süper Kupa maçı biletleri ne kadar, satışa çıktı mı? Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı, ne zaman? Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa finaline az bir zaman kaldı. Beklenen tarih yaklaşırken taraftarlar, maç biletlerinin satışa çıkmasını heyecanla bekliyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa maç bilet fiyatları ile biletlerin satışa çıkacağı tarihi açıkladı. Peki, Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, nerede oynanacak, saat kaçta? 

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Süper Kupa 2024 maçı, Galatasaray ile Beşiktaş arasında 3 Ağustos'ta oynanacak. Karşılaşma, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak. 

 

SÜPER KUPA MAÇ BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre maçın biletleri 30 Temmuz 2024 Salı günü www.passo.com.tr sitesinden satışa çıkarılacak.

SÜPER KUPA MAÇ BİLETLERİ NE KADAR?

Türkiye Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Kupa 2024 müsabakası öncesi Riva’da organizasyon toplantısı düzenlendi. Toplantı sonucunda Turkcell Süper Kupa 2024 maçı bilet fiyatları kale arkaları 600 TL, Doğu-Batı tribünleri 1200 TL olarak belirlendi.

Okçulukta Klasik Yay Erkek Milli Takımı çeyrek finalde Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde tur için sahaya çıkıyor! Burak Yılmaz'dan Beşiktaş itirafı Ferdi Kadıoğlu için rekor teklif