Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak 2024? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman?

Süper Kupa tarihi yaklaşırken bilet satışı ve bilet fiyatları, sporseverlerin gündeminde yer alıyor. TFF, Süper Kupa finalinin erteleneceğine dair iddialar sonrasında maç tarihine dair yeni açıklama yaptı. Peki, Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak 2024? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman?

 Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan fakat iptal olan Süper Kupa finali için TFF yeni tarih ve yer belirlemişti. Gözler şimdi satışa çıkması beklenen Süper Kupa biletlerinde. Peki, Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak? Süper Kupa ne zaman, saat kaçta?

 

Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak 2024? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman? - Resim : 1

SÜPER KUPA BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Süper Kupa biletleri, 29 Aralık 2023'te Suudi Arabistan'da oynanacağı zaman 6 Nisan'da satışa çıkmıştı. Yeni tarihe göre Süper Kupa biletleri henüz satışa çıkmadı fakat önümüzdeki günlerde satışa sunulması bekleniyor. Konuya dair gelişmeler ile haberimiz güncellenecektir. 

Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak 2024? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman? - Resim : 2

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda oynanacak. Maç saat 21.30'da başlayacak. 

Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak 2024? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman? - Resim : 3

SÜPER KUPA BİLET GELİRİ DEPREMZEDELERE!

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasından elde edilecek bilet gelirinin, TFF ve iki kulübün ortak kararıyla Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen vatandaşlar için bağışlanacağı belirtildi.

Süper Kupa maçı ertelendi mi? A Milli Takım, Macaristan'a mağlup oldu Ümit Milliler gururlandırdı! Süper Lig'de 31. haftanın programı açıklandı