Süleyman Seba'nın 10. yılı anma töreni gerçekleşti

Beşiktaş'ın efsanevi başkanı Süleyman Seba, 10. ölüm yıl dönümünde anıldı. Kulüp üyeleri ve taraftarlar törene katıldı.

Süleyman Seba'nın 10. yılı anma töreni gerçekleşti

Beşiktaş Kulübü'nün onursal başkanı Süleyman Seba, vefatının 10. yılında Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen özel bir törenle anıldı.

TÖRENE KATILIM YÜKSEKTİ

Gerçekleştirilen anma etkinliğine Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve Seba'nın ailesinin yanı sıra çok sayıda siyah-beyazlı taraftar katıldı. Okunan duaların ardından, Beşiktaş yöneticileri, Galatasaray Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen'in kabrini de ziyaret ederek çiçek bıraktılar.

HASAN ARAT AÇIKLAMALAMALARDA BULUNDU

Etkinlik sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arat, “Süleyman ağabeyin aramızdan ayrılışının 10. yılı. Kendisi için düzenlenen törende halkın katılımı oldukça yüksekti. Bu, Türk futbol tarihinde hatırlanacak bir etkinlikti. Süleyman ağabey, Beşiktaş’a çok şeyler kattı” dedi.

Süleyman Seba'nın 10. yılı anma töreni gerçekleşti - Resim : 1

EĞİTİM BURSU PROJESİ

Arat, ayrıca gençler için Süleyman Seba adına eğitim bursu verileceğini açıkladı. “Beşiktaş Kabataş Vakfı Okullarında bu bursun verilmesi, sporcularımızın eğitimini destekleyecek. Ayrıca, altyapıdan profesyonel takıma yükselen oyuncularımızın sayısı da her geçen gün artıyor.” şeklinde konuştu.

Süleyman Seba'nın 10. yılı anma töreni gerçekleşti - Resim : 2

MESAJLAR VE ANILAR

Arat, gençlere SESlenerek, “Süleyman Seba'nın ilkelerini hayat kültürü olarak benimseyin. Bu değerler, Beşiktaş’ın geleceği için son derece önemlidir” dedi. Anma töreni, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin de başsağlığı mesajlarıyla desteklendi. Her iki kulüp de sosyal medya üzerinden Seba için saygı duruşunda bulunarak, Türk futboluna yaptığı katkılara vurgu yaptılar.

Süleyman Seba'nın ismi her zaman yaşatılacak ve Türk futbolu ona çok şey borçludur.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının 10. yıl dönümünde Feriköy Mezarlığı'ndaki...

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının 10. yıl dönümünde Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Feriköy Mezarlığı'nda gerçekleştirilen anma törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat (fotoğrafta), yönetim kurulu üyeleri Feyyaz Uçar, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Burak Aslan, kurul başkanları ve üyeleri, Seba'nın ailesi ile siyah-beyazlı taraftarlar katıldı.

Kaynak: AA

Ankaragücü'nün futbolcusu kayboldu Beşiktaş'ın transferi İstanbul'a geldi Atletico Madrid, Julian Alvarez'i duyurdu Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Eskişehir'de Tamamlandı