Stefan Kuntz'la yola devam edilecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den flaş sözler

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. hafta maçında Ermenistan'la 1-1 berabere kalarak rakibiyle puan farkını açma fırsatını kullanamadı. Kötü futbol ve beklenmeyen skorun ardından gözler yeniden Stefan Kuntz'a çevrildi. Alman hoca ile yola devam edilip edilmeyeceği sorusu akıllara gelirken, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi maçın ardından konuyla ilgili açıklama yaptı.

EURO 2024 elemeleri D grubu 5.maçında Türkiye, Eskişehir'de Ermenistan'la 1-1 berabere kaldı. Grupta maç fazlasıyla lider olan A Milliler buna rağmen Ermenistan karşısında 2 puan bırakarak önemli bir fırsatı kaçırdı.

Kötü performansı dolayısıyla uzun süredir eleştirilen Kuntz'un geleceği bir kez daha tartışma konusu oldu.

Karşılaşmanın ardından kameraların karşısına geçen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, en çok merak edilen soruya da cevap verdi.

Stefan Kuntz'la yola devam edilecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den flaş sözler - Resim : 1

"EN AZINDAN BERABERE BİTTİ"

Özür dileyen Mehmet Büyükekşi, "Çok daha sevinçli ve Avrupa Şampiyonası'nı garanti eder şekilde buradan ayrılmalıydık. Birçok pozisyondan yararlanamadık. En azından berabere bitti çok şükür. 10 puanla liderliğimiz devam ediyor ama buradan böyle bir sonuçla ayrılmamamız gerekiyordu. Halkımızdan özür diliyoruz." dedi.

Stefan Kuntz'la yola devam edilecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den flaş sözler - Resim : 2

"SAKATIMIZ VAR"

Sakat oyunculara dikkat çeken Büyükekşi, "Forvette 3, sol bekte 2 sakatımız var. Cenk alışık olmadığı bir yerde oynadı ve yeterli randımanı alamadık maalesef. Takımımıza güveniyoruz. İyi bir takımımız var. Son dakikalarda galibiyeti kaçıran taraf biz olduk." ifadelerini kullandı.

Stefan Kuntz'la yola devam edilecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den flaş sözler - Resim : 3

"KONU KUNTZ DEĞİL"

Stefan Kuntz ile yola devam edilip edilmeyeceği hakkındaki soruyu yanıtlayan Büyükekşi, "Bugün için konu Stefan Kuntz değil. Kaybettiysek beraber kaybettik. Takımımızda çok güzel bir arkadaşlık var. İnşallah daha iyi ve güzel günler göreceğiz." dedi.

Stefan Kuntz'la yola devam edilecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den flaş sözler - Resim : 4

Kaynak: AA

Milli takım tat vermedi Trabzon'dan yeni transfer Süper Kupa finali Türkiye'de oynanmayacak Transfer harcamalarında tarihi rekor