Stefan Kuntz Süper Lig'de iş arıyor! İşte talip olduğu takım

A Milli Takım'ın yollarını ayırdığı Stefan Kuntz, Türkiye'ye dönmeye hazır. Alman hocanın, Ömer Erdoğan ile yollarını ayıran Alanyaspor'a talip olduğu iddia edildi. Kunzt'un menajeri aracılığıyla Akdeniz ekibinde görev almak istediğini yönetime ilettiği belirtiliyor.

Stefan Kuntz Süper Lig'de iş arıyor! İşte talip olduğu takım

Süper Lig'de henüz 10 hafta geride kalmışken birçok kulüpte teknik adam değişikliği yaşandı. Son olarak ise Alanyaspor'da Ömer Erdoğan ayrılığı gerçekleşti.

Stefan Kuntz Süper Lig'de iş arıyor! İşte talip olduğu takım - Resim : 1

Ömer Erdoğan sonrası için Alanyaspor'un gündemine sürpriz bir isim geldi.

Stefan Kuntz Süper Lig'de iş arıyor! İşte talip olduğu takım - Resim : 2

A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Kuntz, menajeri ile Alanyaspor'a haber gönderdi ve Akdeniz ekibinde çalışmaya sıcak baktığını ifade etti.

Stefan Kuntz Süper Lig'de iş arıyor! İşte talip olduğu takım - Resim : 3

ALANYASPOR KUNTZ'U DEĞERLENDİRİYOR

Alanyaspor yönetiminin bu sürpriz teklif karşısında henüz kararını vermediği ve adaylar arasında bir değerlendirme yapacağı belirtiliyor.

Stefan Kuntz Süper Lig'de iş arıyor! İşte talip olduğu takım - Resim : 4

A Milli Takım'la 20 maça çıkan 62 yaşındaki teknik adam, 12 galibiyet 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken 1.95 puan ortalaması yakaladı.

Stefan Kuntz Süper Lig'de iş arıyor! İşte talip olduğu takım - Resim : 5

Fenerbahçe 5 yedi 29 attı Alperen'e Curry engeli! 19 sayısı Houston'a yetmedi Beşiktaş-Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalya tek golle 3 puanı aldı