Spor yazarları Galatasaray-Ankaragücü maçını değerlendirdi! "Manchester için umut var"

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Ankaragücü'nü 2-1 yendi. Sarı-kırmızılı ekip tek farkla kazansa da birçok gol fırsatından faydalanamadı. Farklı kazanacak oyun sergileyen Aslan, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Manchester United müsabakası öncesinde spor yazarlarından tam not aldı. İşte o değerlendirmeler...

Spor yazarları Galatasaray-Ankaragücü maçını değerlendirdi! "Manchester için umut var"

UĞUR MELEKE: OLD TRAFFORD İÇİN UMUT VEREN BİR GECE

Dün Galatasaray’da tamamlanamayan atakların dönüşünde müthiş müdahaleleriyle göz dolduran Davinson Sanchez’in yanı sıra ilk kez ilk 11’de oynayan Zaha’ya da ayrı bir parantez açmak lazım. Kerem Aktürkoğlu’nun merkezde, Zaha’nın sol kanatta başladığı bu maçta Fildişili süperstar, Crystal Palace’taki şaşaalı günlerinden pasajlar sergiledi.

Spor yazarları Galatasaray-Ankaragücü maçını değerlendirdi! "Manchester için umut var" - Resim : 1

Üç farklı pozisyonda iki kişinin arasından sihirle çıktı adeta. İyi futbolunu tescilli bir Zaha golüyle de süsledi. Hem Davinson’un hem Zaha’nın Salı akşamı Manchester United’a karşı başlayacaklarını düşünüyorum ben. Salı gecesi verilecek Old Trafford sınavı için umut vaat eden bir performans vardı dün sahada. (HÜRRİYET)

Spor yazarları Galatasaray-Ankaragücü maçını değerlendirdi! "Manchester için umut var" - Resim : 2

CEM DİZDAN: ORTALAR, ŞUTLAR BİR DE BAHADIR!

Bu kadar marifetli oyuncunun olduğu maçta daha fazlası yapılabilir miydi? Elbette... Örneğin Ankaragücü... Rakibinin fazlasını yapmasına izin vermedi ama bunu kendisi de oynamama pahasına yaptı.

Spor yazarları Galatasaray-Ankaragücü maçını değerlendirdi! "Manchester için umut var" - Resim : 3

Oysa ellerinde Morutan, Bajic, Rodrigues gibi ‘’gedikli oyuncular’’ da vardı! Peki Galatasaray? Onlar da daha rahat ve gösterişli kazanabilecekleri maçı, 36 şut ve 38 orta denemesine kurban ettiler desem yeridir. Öyle ki Ankaragücü kalecisi Bahadır’ı ilk kez izleyen Avrupalı bir "futbolcu ajanı" gerçek cevher keşfettiğini sanabilirdi. (FANATİK)

Spor yazarları Galatasaray-Ankaragücü maçını değerlendirdi! "Manchester için umut var" - Resim : 4

BÜLENT TİMURLENK: HAYALLERİN PEŞİNDE

Salı akşamki randevu için oyun planına dair bir ipucu çıkmaz elbette ancak Galatasaray'ın dün maçı ilk yarıda 18, totalde 36 hücum girişimiyle tamamladığını ve geriye düşse de oynadığı futbolla taraftarına, "bu takım bu maçı çevirir'' dedirten bir futbol olduğunu söylemek lazım. İstanbulspor erteleme maçı sonrasında Kazımcan sakat, Abdülkerim yedek olunca Zaha transfer olduğundan beri 11 başlayacağı bir maçta beklenen plan devreye girdi. (SABAH)

Spor yazarları Galatasaray-Ankaragücü maçını değerlendirdi! "Manchester için umut var" - Resim : 5

OSMAN ŞENHER: GALATASARAY BÜYÜK SINAVA HAZIR

Ankaragücü maçındaki skor sizi kandırmasın... Sahada bu sezonun en iyi futbolunu oynayan, takım olarak bütünleşen bir Galatasaray vardı. Evet, ilk golü kendi kalelerinde gördüler. Bu futbolun içinde olan bir şey... Kerem Demirbay’ı da hiç kimse linç etmesin. Bütün futbolcular top kayıbı yapıyor. Kerem’in şanssızlığı kaptırdığı top gol oldu. Ama oyunun geneline baktığınız zaman iyi paslar verdi, orta sahada iyi mücadele etti, o pozisyonda şanssızdı. (MİLLİYET)

Spor yazarları Galatasaray-Ankaragücü maçını değerlendirdi! "Manchester için umut var" - Resim : 6

SERKAN AKCAN: BAHADIR FAKTÖRÜ

Galatasaray, Ankaragücü karşısında bir takım bir maçı ne kadar domine edebilirse o kadar etti. Maçın her bir dakikasında Ankaragücü kalesine yakın oynadı, topa yüzde 68 sahip oldu, tam 36 şut çekti ama kaleci Bahadır kalesinde büyüdükçe büyüdü, 12 kurtarışla Süper Lig tarihinin kurtarış rekorunu kırdı. Willfred Zaha’yı Galatasaray taraftarı uzun süredir bekliyordu, dün gece Ankaragücü karşısındaki performansına bakınca beklediklerine değecek gibi görünüyor. (FANATİK)

Spor yazarları Galatasaray-Ankaragücü maçını değerlendirdi! "Manchester için umut var" - Resim : 7

 

Galatasaray
G.Saray'ın golleri çok tartışılmıştı! Kararlar doğru mu? "Avrupa'ya Galatasaray'ı göstermek istiyoruz" G.Saray, United maçı öncesi moral buldu G.Saray maçı öncesi kaybetti