Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 8 maçı kazanan Galatasaray, liderlik koltuğunu sağlama aldı

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 8 maçı kazanan Galatasaray'ın liderlik koltuğu sağlamda... Sarı-Kırmızılı ekip, ligin kalan haftalarında galibiyet serisine devam ederek Beşiktaş’a ait 13 maçlık 3 puan serisini ele geçirmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 8 maçı kazanan Galatasaray, liderlik koltuğunu sağlama aldı

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gösterdiği performansla adından söz ettiren Galatasaray, istatistiklerde rekora koşarken, yenilmezlik rekoru kırmayı istiyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan Sarı-Kırmızılı ekip, son dönemde yakaladığı çıkış ile Süper Lig’in zirvesine yerleşti.

Spor Toto Süper Lig’de en son 9. haftada Kayserispor deplasmanında mağlup olan Galatasaray, sonrasında çıktığı 9 maçta 1 beraberlik alırken 8 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Son 8 haftada 24 gol atan Okan Buruk’un öğrencileri kalesinde sadece 4 gol gördü. Toplam 13 gol yiyen Sarı-Kırmızılılar ligde en az gol yiyen takım konumunda.

SADECE 5 GOL YEDİ
Dış sahada gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Aslan, deplasmanda 10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alırken rakip fileleri 20 kez havalandırdı ve sadece 5 gol yedi. 23 puanla deplasman lideri olan Sarı-Kırmızılılar kendi sahasında da 8 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 16 gol atıp, 8 gol yiyen Okan Buruk ve öğrencileri taraftarı önünde de 19 puan topladı.

REKORA SAHİP OLMAK İSTİYOR
Süper Lig’de yakaladığı çıkış ile 8 maçlık galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Cimbom, rekora da uzanmak istiyor. Beşiktaş’ın 63 yıl önce yaşadığı 13 maçlık galibiyet serisini geçerek rekorun yeni sahibi olmak isteyen Galatasaray’da mutlak hedef galibiyet serisinin sürdürerek lige devam etmek.

Arda Güler açıklaması İspanya Süper Kupası Barcelona'nın Valencia golün ardından neden sevinmedi? Teknik Direktör Erol Bulut'tan maaş açıklaması