Son dakika transfer haberi: Beşiktaş Caner Erkin'le görüşmelere başladı

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Siyah Beyazlılar, Fatih Karagümrük'le sözleşmesini fesheden deneyimli sol bek Caner Erkin'i kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş Caner Erkin'le görüşmelere başladı

Teknik Direktör Şenol Güneş'in liste başı isimlerinden olan Caner Erkin için harekete geçen yönetim, tecrübeli oyuncuyla temas kurdu. Caner Erkin'in de olası transfere hevesli olduğu belirtiliyor.

ÇEBİ: ŞARTLARA BAKACAĞIZ
Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin'le ilgili geçtiğimiz günlerde konuşan Ahmet Nur Çebi, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Caner benim çok sevdiğim bir oyuncudur. Bizim de formamızı giydi. Şartlar nasıl olur bakacağız. O gün, ona ihtiyaç var mı? Buna bakacağız. Caner için ne yok diyebilirim, ne var diyebilirim.Şu an için bir şey söyleyemem. Şu anda gündemimizde Caner Erkin yok."

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ
Caner Erkin ve Beşiktaş yakınlaşmasının kamuoyunda yayılması üzerine Siyah Beyazlı taraftarlar ikiye bölündü. Taraftarın bir kısmı Caner Erkin'in takıma katkıda bulunacağını düşünürken, bir kısım Caner Erkin'in takım içi dengeleri bozacağını düşünüyor.

ASİST KRALI
Caner Erkin, bu sezon 12 maçta süre aldı. Bu sezon Karagümrük'te gol paslarıyla dikkat çeken Caner Erkin, yaptığı 6 assist ile Spor Toto Süper Lig'in Asist Krallığı listesinde ilk sırayı aldı.

CANER ERKİN'İN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI
Ağustos 2016'da Beşiktaş'a imza atan Caner Erkin, Siyah-Beyazlı kulüpte 4 sezon forma giydi. Caner, Beşiktaş ile çıktığı 122 maçta 6 gol, 31 asist kaydetti, 2016/17 sezonunda yaşanan şampiyonlukta ise büyük pay sahibi oldu.

Horozlar yarı finalde Cristiano Ronaldo'nun büyük üzüntüsü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fas'a tebrik Faslılar, Taksim'de kutlama yaptı