Son Dakika: Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa maçının saati belli oldu

Son Dakika: TFF, Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Son Dakika: Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa maçının saati belli oldu

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali Suudi Arabistan'da yaşanan Atatürk krizi nedeniyle ertelenmiş, dev finalin nerede ve ne zaman oynanacağı merak edilmeye başlanmıştı.

Son Dakika: Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa maçının saati belli oldu - Resim : 1

TFF'den yapılan son dakika açıklamasıyla maçın yeri ve saati netleşti. TFF karşılaşmanın 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacağını belirterek şunları kaydetti:

2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır.

Son Dakika: Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa maçının saati belli oldu - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde de Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı'dan bu yönde bir açıklama gelmişti. Çadırcı, "Süper Kupa maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun. Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana.Deprem yaşayan,sel felaketiyle demoralize olan ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım, turizm canlılığıyla Çağ atlatacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: haberet.com

Montella Semih Kılıçsoy'u milli takıma alacak TFF açıkladı! PFDK'lık oldular Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli güreşçilere tebrik Ünlü astrolog, şampiyonu açıkladı