Son Dakika: Josef de Souza, resmen Başakşehir'de

Son Dakika: Başakşehir, daha önceden Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giyen Josef de Souza'yı renklerine bağladığını duyurdu. Brezilyalı orta saha ile 1.5 yıllık anlaşma yapıldı.

Son Dakika: Josef de Souza, resmen Başakşehir'de

Son Dakika: Trendyol Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Son Dakika: Josef de Souza, resmen Başakşehir'de - Resim : 1

Turuncu-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'da oynayan Josef de Souza ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Brezilyalı oyuncunun imza törenine Başkanımız Göksel Gümüşdağ katıldı. Josef de Souza'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Son Dakika: Josef de Souza, resmen Başakşehir'de - Resim : 2

Josef, daha önce Türkiye'de 2015-2018 yılları arasında Fenerbahçe, 2020-2023 yılları arasında da Beşiktaş formaları giymişti.

Son Dakika: Josef de Souza, resmen Başakşehir'de - Resim : 3

Kaynak: İHA

Bitexen Antalyaspor ile teknik direktörlük için anlaşan Serçen Yalçın yarın Antalya'da Sivasspor'da yeni dönem resmen başlıyor Spor camiasından yeni yıl mesajları Transfer dönemi ne zaman başlıyor? 2023-2024 Süper Lig ara transfer dönemi tarihleri nedir?