Son dakika haberleri... Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı! Eşi ağlayarak yardım istemişti

Son dakika haberleri... Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6'lık depremlerde 10 ilimiz etkilendi. O şehirlerden biri olan Malatya'da, Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan da göçük altında kalmıştı. Enkazdan kurtarılan Türkaslan'ın eşi, deneyimli kalecinin 30 saattir göçük altında olduğunu söylerken, ağlayarak yardım istemesi yürekleri burktu. Son dakika haberine göre Türkaslan'ın cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı.

Son dakika haberleri... Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı! Eşi ağlayarak yardım istemişti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre iller dahil birçok şehirde büyük yıkımlara neden olan depremlerde birçok insan göçük altında yardım bekliyor.

O isimlerden biri de Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan.

Deneyimli kaleci ile eşi depremde enkaz altında kalmıştı. Türkaslan'ın eşi göçükten kurtarıldı ancak Türkaslan hala enkaz altında.

Ahmet Eyüp Türkaslan'ın eşi Kübra Türkaslan, eşinin 30 saattir enkaz altında olduğunu söylerken, yardım çığlıkları adeta yürekleri yaktı.

Gözyaşlarıyla bir video çeken Kübra Türkaslan, "Burası çok kötü. Ne olur yardım edin Eyüp'e! 30 saattir enkazın altında Eyüp. Kepçe yok, vinç yok. Kimse enkazın altından çıkaramıyor onu. Ne olursunuz yardım edin! Dümdüz oldu burası. Kar uçuyor, ne olur yardım edin!" ifadelerini kullandı.

YILMAZ VURAL ACI HABERİ DUYURDU
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, acı haberi duyurdu. Vural, Türkaslan'ın cansız bedeninin enkaz altından çıkarıldığını açıkladı. 

YENİ MALATYASPOR'DAN PAYLAŞIM

Fırsatçılara tepki! "Şahsiyetsizler..." TSYD depremzedeler için harekete geçti Kahramanmaraş'ta 8 güreşçi kurtarıldı FIFA Başkanı Infantino'dan taziye mesajı