Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Kupa maçının oynanacağı şehir belli oldu

Son Dakika: Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan krizin ardından ertelenen Süper Kupa maçının nerede oynanacağı belli oldu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Kupa maçının oynanacağı şehir belli oldu

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali Suudi Arabistan'da yaşanan Atatürk krizi nedeniyle ertelenmiş, dev finalin nerede ve ne zaman oynanacağı merak edilmeye başlanmıştı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Kupa maçının oynanacağı şehir belli oldu - Resim : 1

Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Kupa maçının oynanacağı şehir belli oldu - Resim : 2

"ŞANLIURFA'YA HAYIRLI OLSUN"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çadırcı, "Süper Kupa maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun. Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana.Deprem yaşayan,sel felaketiyle demoralize olan ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım, turizm canlılığıyla Çağ atlatacaktır" ifadelerini kullandı.

Maçın 3 Nisan'da oynanması beklenirken, resmi duyuruyu Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapması bekleniyor.

Kaynak: haberet.com

Emirhan Delibaş'ın babasından Samet hocaya: Pisliklerini anlatırım Beşiktaş, Konyaspor'u iki golle geçti Beşiktaş'ta flaş ayrılık! O isimle yollar ayrıldı Passolig kalkacak mı? Açıklama geldi