Son Dakika: Filenin Sultanları'na coşkulu karşılama! Şampiyon yurda geldi

Son dakika haberleri... Filenin Sultanları, Sırbistan'ı 3-2 yenerek 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda kupayı kazandıktan sonra Türkiye'ye döndü. Avrupa'nın en büyüğü Filenin Sultanları havalimanında coşkuyla karşılanıyor. Kaptan Eda Erdem, "2-2 olduğunda 'bu maçı vermeyeceğiz' dedik. Alnımızın akıyla çıktık." dedi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ ise "Bundan sonra hedef Olimpiyatlar" şeklinde konuştu.

Son Dakika: Filenin Sultanları'na coşkulu karşılama! Şampiyon yurda geldi

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyon olan Filenin Sultanları yurda döndü.

Son Dakika: Filenin Sultanları'na coşkulu karşılama! Şampiyon yurda geldi - Resim : 1

Uçaktan inen şampiyon millilerimiz coşkuyla karşılandı.

Son Dakika: Filenin Sultanları'na coşkulu karşılama! Şampiyon yurda geldi - Resim : 2

HEDEF OLİMPİYAT

Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ, havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hedeflerini açıklayan Üstündağ, "Herkesin çok büyük katkısın var. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kupa kazanamadığımız sadece Olimpiyatlar kaldı. Sırada Olimpiyatlarda şampiyon olmak var. Bu takımın, Olimpiyatlarda da büyük başarı elde edeceğine inanıyorum. Bu ülkeye güzel şeyler yaşattıysak ne mutlu takımımıza. Bu takımın Olimpiyatlarda da büyük derece yapacağına inanıyorum" dedi.

Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ
Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ

KAPTAN EDA ERDEM: YOĞUN DUYGULARLA GEÇTİ

Kaptan Eda Erdem yaptığı açıklamada, "Tarih yazan bir ekibin parçası olduğum için çok mutluyum. Avrupa Şampiyonası'ndan da alnımızın akıyla çıktık. Çok iyi bir ekibe sahibiz. Ülkeyi arkamızda birleştirdiğimizi görmek bize güç veriyor. Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filenin Sultanları'nı telefonla arayarak tebrik etti Skandal sözler mahkemelik oluyor Galatasaray'dan orta sahaya takviye Tarihi başarının ardından ilk açıklamalar