Son dakika... Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başladı! Portekizli hocadan imza töreninde flaş sözler

Son dakika... Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başladı. Siyah-beyazlı kulüp, Portekizli hoca için imza töreni düzenledi. İmza töreninde konuşan Santos, Beşiktaş'ı ailesi gibi gördüğünü belirterek, "Oyuncularıma ben aile olurum, benim aileme biri saldırırsa, bir yumruk gibi karşılık veririz." dedi.

Son dakika... Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başladı! Portekizli hocadan imza töreninde flaş sözler

Son dakika... Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, yaklaşık 2 haftalık arayışın ardından Fernando Santos ile anlaşma sağladı.

Dün akşam İstanbul'a gelen Portekizli hoca, Kartal'a imza attı. Siyah-beyazlılar, Avrupa şampiyonu hoca için imza töreni düzenledi.

Son dakika... Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başladı! Portekizli hocadan imza töreninde flaş sözler - Resim : 1

İmza töreninden öne çıkan detaylar ise şöyle...

Portekizli teknik adam Fernando Santos, düzenlenen basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

Sayın Hasan Arat başkanımızla efsane başkan Süleyman Seba'yı andık. Kulüp kültürünü hak ettiği yere getireceğiz.

İlk olarak kolektif çalışmamızı sahada göstermeliyiz. Sayın Samet Aybaba ile bunları konuştuk birkaç kez. Takım olarak ligde çok iyi durumda değiliz ancak hep beraber, Beşiktaş'ın tüm paydaşlarıyla büyük zaferler kazanmak için çalışacağız.

Son dakika... Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başladı! Portekizli hocadan imza töreninde flaş sözler - Resim : 2

Beşiktaş'a karşı iki kez rakip oldum. Bir kere İstanbul'da ve diğeri Ankara'da. İstanbul'u çok seviyorum, ailem de çok seviyor. Burayı gelmekten dolayı çok memnunum. Başkanımız ile birlikte başarılar yakalamak istiyoruz. Beşiktaş'ı daha iyi bir yere getireceğiz. Çalışacağız.

"OYUNCULARIMA AİLE OLURUM, AİLEME BİRİ SALDIRIRSA..."

Beşiktaşlı taraftarlara bu yolda ihtiyacımız var. Herkes bu hikayede çok önemli. Şu an sakin olmamız, gerçekçi olmamız ve kadromuzu gözden geçirmemiz lazım. Birlikte analiz edeceğiz. Kalite çok önemli, çok önemli bir detay. Kalite, tutku, karakter ve sahada kulübü iyi temsil yeteneği gerek.

Son dakika... Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başladı! Portekizli hocadan imza töreninde flaş sözler - Resim : 3

Bunu göstermeleri gerekiyor. İyi bir oyuncu grubumuz var. Oyuncularıma ben aile olurum, benim aileme biri saldırırsa, bir yumruk gibi karşılık veririz. Önemli olan birlik olmak. Benim ve yardımcılarımın görüşleri önemli. Doğru yolu seçmeliyiz. Bu takımı iyi yerlere getirmek için çalışmalıyız. Daha çok maç var. Bu şekilde gelişebiliriz.

Beşiktaş maç kazanacak. Birkaç maç kazanmak yeterli değil. Önemli olan Beşiktaş'ın hedefi. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyon olmak, kupalar kazanmaktır. Bu tarihinde var, bunu geri getirmek için çalışacağız. Bunun için iyi bir takım lazım. Bir günde sorunları çözemem. Çalışarak, planlayarak başarılara gideceğiz.

Onana ve Bailly gitti. Kalan tüm oyuncuların hepsiyle konuşacağız. Biz bazı kararları alırız ama öncelikle herkesle tek tek konuşacağız. Gerçekten oynamak isteyenler, burada mutlu olmak isteyenler kimler. Hepsini göreceğiz. Hiçbir şey bireysel değildir. Disiplin çerçevesinde gerçekleştir birçok şey. Saygıyı önemserim. Beşiktaş kurallarına uymalı tüm oyuncular. Buraya bazı büyük isimleri, büyük karakterleri de getireceğiz. Buraya kimse tatile gelmeyecek.

RONALDO'YU NEDEN YEDEK BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Cristiano Ronaldo'yu taktiksel bir karar alarak Dünya Kupası zamanı yedek bıraktık. Bu kararı almak zorundaydım ve doğru yaptım.

Hasan Arat'ın açıklamaları...

Değerli hocam, Mister Fernando... Beşiktaşlı vefakardır, cefakardır. Beşiktaşlı mücadele etmeyi sever. Beşiktaşlı halktır. Beşiktaşlı duygusaldır. Beşiktaşlı şampiyon olmak ve ülkesini Avrupa'da temsil etmek ister. Beşiktaşlı değerlerinden ödün vermez.

Son dakika... Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başladı! Portekizli hocadan imza töreninde flaş sözler - Resim : 4

Sizinle 1 ayı aşkın zamandır projelerimizi konuşuyoruz. Son 5 maçımızı dikkatli izlediniz. 15'in üzerinde hocayla yaptığımız görüşmeler sonunda yönetim kurulumuz ortak olarak bir tek sizi söyledi.

Sakat oyuncularımız düzelecek. Yeni transferlerimiz olacak. Size ve ekibinize güveniyoruz. Beşiktaş'ı aydınlık günler bekliyor. Mister, siz aydınlık günlerin en büyük habercisi olacaksınız. Başarılar diliyoruz.

"SÖZLEŞME DETAYLARINI AÇIKLAMAYACAĞIZ"

Santos'un sözleşme detaylarının sorulması üzerine Arat, "Anlaşma hocamız ile bizim aramızda. Bundan sonra anlaşma açıklaması yapmayacağız. Basın da olmayan rakamları yazmaktan vazgeçsin. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. SPK kuralları çerçevesinde gereken açıklama yapılır. Siz sadece soru soracaksınız cevabı ben vereceğim" dedi.

Son dakika... Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başladı! Portekizli hocadan imza töreninde flaş sözler - Resim : 5

Beşiktaş JK
İtalya Kupası canlı izle: Fiorentina Bologna maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Rizespor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Halil Umut Meler'e saldırı davası ertelendi Alperen Şengün şova devam ediyor! Double-double yaptı