Son dakika! Aboubakar resmen Beşiktaş'ta: İşte kazanacağı ücret! Siyah-beyazlılar transferi Ronaldolu video ile duyurdu

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ı tekrar transfer ettiğini resmen duyurdu! Aboubakar, siyah-beyazlılardan toplamda 6 milyon euro kazacak. Öte yandan Beşiktaş, Aboubakar'ı duyurduğu videoda Cristiano Ronaldo'ya da yer verdi.

Beşiktaş, Wout Weghorst'un Manchester United'a transferinin ardından Vincent Aboubakar'ı tekrar kadroya kattığını resmen duyurdu. 

ABOUBAKAR NE KADAR KAZANACAK?
Siyah-beyazlılar, Kamerunlu golcünün transferi için KAP'a yaptığı açıklamada "Profesyonel Futbolcu Vincent Pate Aboubakar'ın transferi konusunda Oyuncu ile 21 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2024-2025 sezonu sonuna kadar iki buçuk yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya net 1.140.000 Avro imza parası ve 2022-2023 sezonu için net 1.555.000 Avro, kalan sezonlar için sezon başına net 3.110.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir. " ifadelerine yer verdi. 

RONALDOLU TRANSFER VİDEOSU
Öte yandan Beşiktaş, Aboubakar'ın transferinde Cristiano Ronaldo'ya da yer verdi. Hatırlanacağı üzere Ronaldo, Dünya Kupası sonrası Al Nassr'ın yolunu tutmuştu. Manchester United ise bu boşluğu Beşiktaş'tan Wout Weghorst ile doldurdu. 

Ronaldo'nun Suudi Arabistan takımı  Al Nassr ile anlaşmasının ardından Aboubakar da tekrar siyah-beyazlılarla anlaştı. 

Beşiktaş Aboubakar'a kavuştu: İmza için İstanbul'da! Galatasaray - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Aboubakar'a kavuşuyor! Fenerbahçe hazırlıklara başladı