Slovakya Romanya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Slovakya ile Romanya, EURO 2024 E Grubu'nun üçüncü ve son maçında bu akşam karşı karşıya gelecek. Grupta tüm takımlar üçer puanlı. Peki, Slovakya Romanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Slovakya Romanya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası E grubunda yer alan Slovakya ile Romanya, gruptaki son maçta bu akşam karşılaşacak. Üçer puana sahip iki takım da son 16 turu için mücadele verecek. Ne zaman? Nasıl izleyebilirsiniz? Muhtemel kadrolar neler? Slovakya ile Romanya arasında oynanacak UEFA EURO 2024 E Grubu karşılaşması hakkında bilmeniz gereken her şey.

SLOVAKYA ROMANYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024'te E Grubu'nda bulunan iki takım yarın son grup maçına çıkacak. Frankfurt Arena'da yapılacak maç, TSİ 19.00'da başlayacak. Müsabakayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Siebert yönetecek. Maç TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Slovakya Romanya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

İKİ TAKIM DA ÜÇER PUANDA

Slovakya ve Romanya, geride kalan 2 maçta birer galibiyet elde etti.

Gruba 1-0'lık Belçika galibiyetiyle başlayan Slovakya, ikinci karşılaşmada Ukrayna'ya 2-1 yenildi. İlk maçında Ukrayna'yı 3-0'la geçen Romanya ise ikinci müsabakada Belçika'ya 2-0 mağlup oldu.

Mücadele eden 4 takımın da üçer puanda olduğu E Grubu'nda Romanya ilk sırayı alırken, ardından Belçika, Slovakya ve Ukrayna sıralandı.

Grupta aynı saatte başlayacak mücadelede Belçika ile Ukrayna karşılaşacak. Adını son 16 turuna yazdıracak takımlar iki müsabakanın ardından belli olacak.

REKABETTE ROMANYA ÜSTÜN

İki takım tarihlerinde 12. kez karşı karşıya gelecek. Rekabette daha önce yapılan 11 maçın 5'ini Rumenler, 2'sini ise Slovaklar kazandı. Dört mücadele de beraberlikle sonuçlandı.

Romanya'nın attığı 20 gole Slovakya 12 golle karşılık verebildi.

MUHTEMEL 11'LER

Slovakya: Dubravka, Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko, Kucka, Lobotka, Duda, Schranz, Bozenik, Haraslin.

Romanya: Nita, Ratiu, Draguşin, Burca, Bancu, Marius Marin, Man, Razvan Marin, Stanciu, Mihaila, Draguş.

Ukrayna Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gürcistan Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Paris'te Türkiye'yi 5 para halterci temsil edecek Ahmet Taşçı Kırkpınar'da 4 ismi önde görüyor