Sivasspor-Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu

Süper Lig'de 16. haftanın heyecanı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında İstanbulspor'u 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, Sivasspor'a konuk oluyor. İki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Sivasspor-Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında bugün deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 17.00'de başlayan müsabakayı, hakem Erkan Özdamar yönetiyor. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Ligde oynadığı 14 müsabakada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 30 puan topladı. Galatasaray, ligde 15. haftayı lider tamamladı.

Süper Lig'de çıktığı maçların üçünü kazanan, beşinde berabere kalan ve yedisini kaybeden Demir Grup Sivasspor ise topladığı 14 puanla 15. haftayı 16. sırada bitirdi.

İLK 11'LER
Sivasspor: Ali, Robin, Caner, Goutas, Uğur, Keita, Ulvestad, Saba, Ahmed Musa, Erdoğan, Yatabere.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Berkan, Oliveira, Rashica, Mertens, Kerem, Gomis

SON 4 MAÇINI KAZANDI
Süper Lig'deki son 5 maçında mağlubiyet yaşamayan Galatasaray, son 4 karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı.

Ligde son yenilgisini 10. haftada Yukatel Kayserispor karşısında yaşayan sarı-kırmızılılar, bir sonraki hafta Corendon Alanyaspor ile berabere kaldı.

Galatasaray, daha sonraki 4 maçında ise sırasıyla VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve İstanbulspor'u mağlup etti.

TAKIMDA 5 EKSİK
Galatasaray'da cezalı ve sakat olan 4 futbolcu, Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemiyor.
Sarı-kırmızılı takımda sarı kart cezalısı Lucas Torreira ile tedavilerine devam edilen Mauro Icardi, Yunus Akgün, Mathias Ross ve Kazımcan Karataş müsabakanın kadrosunda yer almadı.

Galatasaray Sivasspor
Olimpiu Morutan kimdir, kaç yaşında, nereli? Visca'dan haber var! Omzu kırılmıştı... Nets rüzgarı Hawks'ı da vurdu Messi yoksa Mbappe var!