Sivasspor Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor ile Fenerbahçe, ZTK yarı final ilk maçında karşı karşıya gelecek. Bu hafta Süper Ligde karşılaşan iki takım, bu sefer kozlarını Ziraat Türkiye Kupası'nda paylaşacak. Peki, Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Sivasspor Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor'un konuğu olacak. Fenerbahçe ile Sivasspor, Süper Lig 32. haftasında karşılaşmış, sarı lacivertliler 3-1 kazanmıştı. İki takım, bir kez daha karşılaşacak ve ZTK yarı final ilk maçında avantajlı skor için mücadele edecek. Peki, Sivasspor Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacak?

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 20.30'da başlayacak. Sivasspor Fenerbahçe kupa maçı Aspor'dan naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARA BAŞLADI!

Fenerbahçe, 3 Mayıs Çarşamba akşamı deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core çalışması ile başladı. Ardından sahaya geçen oyuncularımız, koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleri sonrasında pas çalışması yaptılar. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Dün akşam Demir Grup Sivasspor ile oynadığımız lig maçına ilk 11’de başlayan oyuncularımız ise günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇ PROGRAMI

TFF'den yapılan açıklamada, ZTK'da yarı final ilk maçlarının 3-4 Mayıs, ikinci maçların ise 23-24 veya 25 Mayıs tarihlerinde oynanacağı belirtildi.
ZTK yarı final ilk maçları şöyle:

3 Mayıs Çarşamba
20.30 Demir Grup Sivasspor - Fenerbahçe

4 Mayıs Perşembe
20.30 Medipol Başakşehir - MKE Ankaragücü

Galatasaray'a Rashica'dan kötü haber! Haaland rekor kırmaya 1 gol uzaklıkta Trabzonspor F.Bahçe'nin yıldızını istiyor Aboubakar 8 maçta Weghorst'u yakaladı