Shakhtar Donetsk'in Galatasaray'a dava açtığı iddiaları yalanlandı

Sarı Kırmızı'lı takımın forveti Tete'nin,eski takımı Shakhtar Donetsk'in, Galatasaray'a dava açtığı iddiasının gerçeği temsil etmediği ortaya çıktı.

Shakhtar Donetsk'in Galatasaray'a dava açtığı iddiaları yalanlandı

Galatasaray, sezon başında bonservissiz olarak Brezilyalı forvet Tete'yi kadrosuna katmıştı. Tete, FIFA’nın Rusya ve Ukrayna'daki yabancı futbolcular için 30 Haziran’a kadar tanıdığı tek taraflı sözleşme fesih hakkını kullanarak Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini feshetmişti. Ortaya oyuncunun eski takımı Shakhtar Donetsk tarafından Galatasaray'a dava açıldığı iddiası atılmıştı. Kulüp yetkilileri bu iddiayı yalanladı.

Shakhtar Donetsk'in Galatasaray'a dava açtığı iddiaları yalanlandı - Resim : 1

DAVA DOSYASI GELMEDİ

Kulüp yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Galatasaray’a herhangi bir dava dosyası gelmediği, davanın açılmış olması halinde FIFA'dan sarı-kırmızılılara bildirim gelmesi gerektiği aktarıldı. Edinilen bilgiye göre böyle bir bildirimin de olmadığı öğrenildi.

Shakhtar Donetsk'in Galatasaray'a dava açtığı iddiaları yalanlandı - Resim : 2

HİÇBİR PÜRÜZ YOK

Oyuncunun sözleşmesiyle ilgili hiçbir pürüzün bulunmadığı ifade edilirken, futbolcuyu transfer ederken tüm detayların ele alındığı kaydedildi.

Brezilyalı futbolcu, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 3 maçta görev aldı.

Türkiye Ermenistan milli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Berat Özdemir, "Trabzon masadaysa iş bitmiştir" Beşiktaş'ın yeni stoperi İstanbul'da Beşiktaş Başkanı Çebi, PFDK'ya sevk edildi