Sertaç Şanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe Beko yeni transfer, Sertaç Şanlı hakkındaki bilgiler

Sertaç Şanlı, Fenerbahçe Beko'ya transfer oldu. Son olarak Barcelona'da oynayan Sertaç Şanlı, en uzun oyunculardan biri olarak biliniyor. Peki, Sertaç Şanlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sertaç Şanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe Beko yeni transfer, Sertaç Şanlı hakkındaki bilgiler

Fenerbahçe Beko erkek basketbol takımı, Sertaç Şanlı'yı kadrosuna kattı. Geçen sezon kaçan şampiyonluk sonrasında sarı lacivertlilerde kadro güçlendirme çalışmaları devam ediyor. İşte Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Sertaç Şanlı hakkındaki bilgiler...

SERTAÇ ŞANLI KİMDİR?

Sertaç Şanlı, 5 Ağustos 1991 tarihinde Edirne’de doğdu. Basketbola Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka altyapılarında başladı. Sonrasında Genç Telekom’a geçen Sertaç, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında bu ekibin formasını giydi.

2010'da Galatasaray’a transfer olan Sertaç Şanlı, burada üç sezon geçirdikten sonra, o dönemki adıyla Royal Halı Gaziantep’e geçti. Ardından Uşak Sportif ve Trabzonspor Medical Park formaları giydi.

Sertaç Şanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe Beko yeni transfer, Sertaç Şanlı hakkındaki bilgiler - Resim : 1

Sertaç Şanlı, 2016-17 sezonunda Beşiktaş Sompo Japan’a transfer oldu. İkinci senesinde gösterdiği performansıyla 2018'de Anadolu Efes'e transfer oldu.

2018-2021 yılları arasında lacivert-beyazlıların formasını giyen ve performansıyla kendisini EuroLeague’in en etkili uzun oyuncularından biri olarak kanıtlayan Sertaç Şanlı, 2021 yazında ise İspanya’nın güçlü ekibi Barcelona’ya transfer oldu.

Sertaç Şanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe Beko yeni transfer, Sertaç Şanlı hakkındaki bilgiler - Resim : 2

Sertaç Şanlı hem çember etrafında etkili olabilen hem de dış atışlardaki başarılı yüzdesiyle oyuna katkı sağlayabilen çok tecrübeli bir pivot. Başarılı oyuncu, aynı zamanda Milli Takımımızın da en etkili isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

kimdir Fenerbahçe
6 milyon euro'luk hayal kırıklığı! Sözleşmesi feshedildi Galatasaray Icardi'nin yedeğini buldu! Galatasaray'ın beşinci İspanyolu Angelino Milli motosikletçiler 3 ülkede piste çıkacak