Serhat Akın vurulacağını biliyormuş. Canlı yayında açıklamış

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın "Adam tuttular, beni indirecekler" dedikten birkaç gün sonra silahlı saldırıya uğradı.

Fenerbahçe yönetimine yönelik sert eleştirilerde bulunan eski futbolcu, Serhat Akın dün gece silahlı saldırıya uğradı. Ayağından vurulan Serhat Akın hemen hastaneye kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu açıklanan Serhat Akın'ın Galatasaray derbisi sonrası söylediği sözler yeniden gündem oldu.

"BENİ İNDİRECEKLER" DEMİŞTİ

Konuşmasının bir bölümünde yaptığı eleştiriler nedeniyle hedef haline getirildiğini ifade eden Serhat Akın'ın, kendisini vurması için adam tutulduğunu da açık açık söyledi.

Serhat Akın programda, “Fenerbahçe’ye zarar verdiğini kimse söylemiyor. Söyleyen bir tek benim. Beni de dışladılar her yerden, seçimde destek istediler ilk önce. Baktılar satın alamıyorlar şimdi adam tuttular beni indirecekler. İstediğinizi tutun bir fazlasını da ben koyacağım. Benim karıma, kızıma laf edenin bir yerde ağzına tokadı patlatırım” ifadelerini kullandı.

Serhat Akın vurulacağını biliyormuş. Canlı yayında açıklamış - Resim : 1

Fenerbahçe Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı kınadı Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı! Beşiktaş Hollanda'da hezimete uğradı PFDK'dan 7 kulübe ceza