Sergio Ramos'un Galatasaray'dan istediği maaş belli oldu! Tek şartı var

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, dünyaca ünlü savunma oyuncusu Sergio Ramos'u transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor. İspanyol yıldızın istediği maaş ve imza için ilk şartı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Sergio Ramos'un Galatasaray'dan istediği maaş belli oldu! Tek şartı var

Yaz transfer döneminde flaş isimleri kadrosuna katan Galatasaray, Ramos'u alarak bir bomba daha patlatmanın hesaplarını yapıyor.

Sergio Ramos'un Galatasaray'dan istediği maaş belli oldu! Tek şartı var - Resim : 1

Beşiktaş'ın da görüştüğü ancak maliyeti nedeniyle vazgeçtiği İspanyol yıldızla sarı-kırmızılı kulüp pazarlıklarını sürdürüyor.

SERGIO RAMOS'TAN ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞARTI

Hürriyet'in haberine göre Ramos'un Galatasaray'a sunduğu ilk şart Şampiyonlar Ligi grupları.

Sergio Ramos'un Galatasaray'dan istediği maaş belli oldu! Tek şartı var - Resim : 2

YILLIK 8 MİLYON EURO İSTEDİ İDDİASI

Haberin detayında sarı-kırmızılıların Sergio Ramos'a 5 milyon euro + imza parası ve imaj hakları teklif ettiği belirtildi.

Deneyimli savunmacının ise ilk bağlamda imza parası dahil 15 milyon euro istediği ancak daha sonra Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle 8 milyon euro maaşa indiği öne sürüldü.

SERGIO RAMOS'TAN YÖNETİME YILLIK ÜCRET MESAJI

Yine haberde Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması durumunda Ramos'un yıllık ücrette daha da esneklik gösterebileceğini yönetime ilettiği aktarıldı.

Sergio Ramos'un Galatasaray'dan istediği maaş belli oldu! Tek şartı var - Resim : 3

Galatasaray
Molde Galatasaray maçı şifresiz kanalda mı? Trabzonspor ayrılığı açıkladı! Altay Bayındır F.Bahçe'den ayrılıyor! Atina'ya uçtu TFF'den beklenen karar çıktı! Süper Lig'e Avrupa ayarı