Serdar Dursun yeniden Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen eski golcüsü Serdar Dursun ile yeniden anlaştı. Sarı lacivertliler tarafından yapılan açıklamada, "Serdar Dursun’a yeniden hoş geldin diyor, Çubuklu formamız ile şampiyonluk diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Serdar Dursun yeniden Fenerbahçe'de
  • Fatih Karagümrük'ün golcü oyuncusu Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye geri dönüyor.
  • Sezon başında Fatih Karagümrük'e gönderilen Serdar Dursun, Umut Nayir'in ayrılmasının ardından yerli forvet takviyesi konusunda en önemli aday haline gelmişti.
  • Oyuncuyla el sıkışan yönetim, Karagümrük'le de her konuda anlaştı.

"YENİDEN HOŞ GELDİN"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, Serdar Dursun’un sezon sonuna kadar kiralık olarak transferi konusunda kulübü V. Fatih Karagümrük ile anlaşmaya varılmıştır. Serdar Dursun’a yeniden hoş geldin diyor, Çubuklu formamız ile şampiyonluk diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

19 MAÇ 9 GOL

Fenerbahçe'nin 2021-22 sezonun başında Alman ekibi Darmstadt 98'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 32 yaşındaki forvet, sarı lacivertli formayı 64 maçta giydi.

Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 19 gol ve 9 asistlik katkı yaptı. Serdar dursun Fenerbahçe'de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Son sözü Muleka söyledi: Beşiktaş çeyrek finalde A Milli Takım'ın Uluslar Ligi rakipleri belli oldu Beşiktaş James Rodriguez'i getiriyor