Serdar Aziz'in veda mesajı Fenerbahçe taraftarından tepki aldı

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Serdar Aziz'in veda mesajında taraftara teşekkür etmemesi, Sarı Lacivertli taraftarlar arasında tepkiye neden oldu. Aziz'in paylaşımı olumsuz yorumlarla doldu.

Serdar Aziz'in veda mesajı Fenerbahçe taraftarından tepki aldı
  • Fenerbahçe'nin deneyimli defans oyuncusu Serdar Aziz, kulüple yollarını ayırmasının ardından sosyal medya üzerinden bir veda mesajı yayınladı.
  • Fenerbahçe'nin kendisine diğer kulüplerle transfer görüşmeleri yapma izni vermesinin ardından Aziz, taraftara teşekkür etmeyerek yalnızca başkan Ali Koç, Acun Ilıcalı ve teknik direktör Jose Mourinho'ya minnettarlığını dile getirdi.

Serdar Aziz'in veda mesajı Fenerbahçe taraftarından tepki aldı - Resim : 1

  • Serdar Aziz, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Herkesin bildiği gibi, beş buçuk yıldır gururla taşıdığım Fenerbahçe formamla bugün gerçekleştirdiğimiz son toplantının ardından kulüple yollarımızı ayırma kararı aldık. Bu süreçte bana gösterilen anlayış için başkanım Ali Koç'a, büyüğüm Acun Ilıcalı'ya ve hocam Jose Mourinho'ya minnettarım ve şükranlarımı sunuyorum."

  • Ancak bu mesaj, Fenerbahçe taraftarları arasında büyük tepkiye yol açtı. Taraftara teşekkür etmeyen Aziz'in paylaşımının altına binlerce olumsuz yorum yağdı. Taraftarlar, "İyi ki göndermişler" gibi ifadelerle tepkilerini dile getirdiler. Özellikle, taraftara yönelik bir teşekkür ifadesinin eksikliği, veda mesajının olumsuz karşılanmasına neden oldu.

Serdar Aziz'in veda mesajı Fenerbahçe taraftarından tepki aldı - Resim : 2

  • 33 yaşındaki defans oyuncusu, Sarı Lacivertli takımın Avusturya kampından ayrılarak transfer görüşmelerine başladı. Aziz'in gelecekte hangi kulüpte forma giyeceği merak konusu.

Serdar Aziz'in veda mesajı Fenerbahçe taraftarından tepki aldı - Resim : 3

Bebek Yamal, Messi ile beraber Arda Güler'e sürpriz teklif Copa America'da ilk finalist belli oldu EURO 2024'te ilk finalist İspanya oldu