Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü?

Futbol dünyasını sarsan dolandırıcılık davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Bankacı Seçil Erzan tarafından dolandırılan isimlerden biri olan Semih Kaya, ilk kez suskunluğunu bozdu. 'Fatih Terim Fonu' denilerek kandırıldığı iddialarına cevap veren Kaya, tefecilik yaptığı ve Erzan'ı dövdüğü suçlamalarını ise reddetti.

Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü?
  • Türkiye'yi sarsan dolandırıcılık davasında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Fatih Terim, Arda Turan, Muslera, Emre Belözoğlu, Semih Kaya başta olmak üzere onlar kişi yaklaşık 45 milyon dolar dolandırıldı.

Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü? - Resim : 1

  • DenizBank Levent Şubesi'nin eski müdürü Seçil Erzan'ın yüksek faizli fon vaadiyle kandırılan isimlerden biri de Semih Kaya.

Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü? - Resim : 2

  • Kaya'nın fona yatırdığından fazlasını kazandığı, Seçil Erzan'ı dövdüğü hatta tefecilik yaptığı iddia ediliyordu.

Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü? - Resim : 3

  • Nevşin Mengü'nün Youtube Kanalı'na konuşan eski futbolcu tüm iddiaları reddederken, Erzan'ın kendisine, 'Fatih Terim Fonu' diye bir fondan bahsetmediğini söyledi.

Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü? - Resim : 4

İşte Semih Kaya'nın açıklamaları...

  • Ben bankaya güvendim, Seçil Erzan'a değil. Kendisi benim Kur Korumalı Mevduat hesabımdaki 1.2 milyon euro'yu özel bir fonda değerlendirmek üzere benimle konuştu.

Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü? - Resim : 5

"FATİH TERİM FONU DİYE BİR ŞEYDEN BAHSETMEDİ"

  • Bankanın antetli kağıdında altında imzası olan resmi evraklar sundu bana. Bu fonun benim özel fonum olduğunu ifade etti. 'Fatih Terim Fonu' demedi kesinlikle. Böyle bir ifadesi olmadı, sadece bankanın özel müşterilerine uygulanan böyle fonlar olduğunu ve bu fonun da benim bireysel fonum olduğunu söyledi.

Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü? - Resim : 6

  • Benim aldığım evrakların hepsinde DenizBank imzası, kaşesi var. Hatta bazen Seçil Hanım bu evrakları diğer çalışanlardan rica ediyordu, onlar da odasına getiriyordu bu evrakları, dekontları. Seçil Hanım bana fondan kazandığım parayı bir laptop çantasında verdi, ben de bu parayı aşağıya inip veznede kendi DenizBank hesabıma yatırdım. O çantayı Seçil Erzan bana verdi, ben Bodrum'a giderken çantadan ses geldi ve GPS olduğunu sonradan anladık.

    Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü? - Resim : 7
  • Seçil Erzan'ı aradım, "Beni mi takip ediyorsunuz" dedim. Seçil Erzan bana, "O çantayı bana eski sevgilim vermişti, beni takip ediyor herhalde, belalım" dedi. Seçil Erzan bana mesaj attı, para geldiğine dair bir fotoğraf gönderdi, evine çağırdı. Ben evine gittim, annesi ve yardımcısı vardı evde. Eve girmedim, kapıda konuştuk, bana paranın gelmediğini söyledi. Beni tuzağa düşürmek için evine çağırmış.

Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü? - Resim : 8

KAYA'NIN AVUKATI AHMET KURUTLUOĞLU: SEMİH 500 EURO BİN ALACAKLI

  • Semih'in durumunda çok net bir fotoğraf var. Seçil Hanım'a verdiği bütün paralar kendi banka hesabından DenizBank hesabına geldi. Semih bu paraları DenizBank şubesinde çekti... 4-5 seferde parasını şubeden nakit olarak çekiyor, Seçil Hanım'ın odasında parayı teslim ediyor. Para Florya şubesinden Levent şubesine aktarılıyor, bankanın kendi sisteminden.

Semih Kaya ilk kez konuştu! Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Seçil Erzan'ı dövdü mü? - Resim : 9

  • Seçil Hanım'ın dediği fondan kazandığı paraları da yine DenizBank'a yatırıyor, bunların dekontları da var. Savcılığa tüm dekontları verdik. Semih'in verdiği para 4.1 milyon euro aldığı para 3.5 milyon euro civarında. Kalan alacağı 550 civarında. Semih kendi koyduğu kaynağı 500 bin euro eksikle tahsil edebildi.
"Fenerbahçe'nin utanç gecesi" Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kara gecesi! Avrupa'da tarihi hezimet Hasan Arat'ın yönetim kurulunda sürpriz isim Tehdit görüntüleri ortaya çıktı