Seferovic Celta Vigo'ya Aanholt PSV'ye gitti

Galatasaray'da 2 ayrılık birden yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı yıldızı Patrick van Aanholt PSV'ye imza atarken, Seferovic ise La Liga kulüplerinden Celta Vigo'nun yolunu tuttu.

Seferovic Celta Vigo'ya Aanholt PSV'ye gitti

Hollanda Eredivisie ekiplerinden PSV, Patrick van Aanholt'u kadrosuna kattı.

Hollanda ekibinden yapılan açıklamada, "PSV, transfer dönemindeki üçüncü hamlesini Patrick van Aanholt'la yaptı. Patrick, sezonun kalan bölümünde PSV formasını giyecek." ifadeleri yer aldı.
Galatasaray'dan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi, "Profesyonel futbolcumuz Patrick John Minguel Van Aanholt'un 2022-2023 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda PSV N.V. kulübü ile anlaşmaya varılmıştır."

Seferovic Celta Vigo'ya Aanholt PSV'ye gitti - Resim : 1

Hollandalı oyuncu kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada tekrar PSV formasını giyeceği için mutlu olduğunu belirterek, "Tekrar PSV'de forma giymek için sabırsızlanıyorum. Xavi Simmons gibi tanıdığım birkaç isim var. Harika olacak." dedi.

Sarı-kırmızılı formayla bu sezon 14 maçta süre alan 32 yaşındaki oyuncu, 2 asist kaydetti.

SEFEROVIC CELTA VIGO'YA İMZA ATTI

La Liga kulüplerinden Celta Vigo, Galatasaray'dan Haris Seferovic'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Celta Vigo yaptığı yazılı açıklamada, Galatasaray'ın sezon başında Portekiz'in Benfica kulübünden kiraladığı Seferovic'i sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

İsviçreli 30 yaşındaki forvet, 2013-2014 sezonunda diğer bir La Liga takımı olan Real Sociedad'da forma giymişti.

Celta Vigo, La Liga'da geride kalan 19 haftada 20 puanla 16. sırada bulunuyor.

Inter tek golle yarı finalde Konya'dan ayrıldı Olympiakos'a gitti Chelsea'den 121 milyon euro'luk imza Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta?