Samsunspor ve Otomobilen sponsorluk anlaşması imzaladı

Samsunspor, Otomobilen ile sponsorluk anlaşması imzalayarak kulüp gelirlerini artırmayı hedefliyor.

Samsunspor ve Otomobilen sponsorluk anlaşması imzaladı

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor, Otomobilen ile yeni bir sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi. Bu önemli imza, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle hayat buldu.

BAŞKAN VEKİLİNDEN AÇIKLAMALAR

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, törende yaptığı konuşmada, sponsorluk gelirlerinin kulübün büyümesine katkı sağlayacağını vurguladı. Bilen; "Samsunspor, formasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini taşıyan tek kulüp olma gururunu yaşıyor. Sponsorluk sayesinde kulübümüzü daha ileri seviyelere taşımayı hedefliyoruz" dedi.

OTOMOBİLEN'DEN DESTEK MESAJI

Otomobilen Genel Müdürü Kenan Bilirgen ise, Samsunspor ile sponsor olmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirtti. Bilirgen, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün simgesini formasında taşıyan bu değerli kulübe destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Karadeniz merkezli bir firma olarak, Türkiye'nin 30 ilinde 100'den fazla şubemizle binlerce kişiye istihdam sağlamaktayız. Bu nedenle, Samsunspor ve Samsun iline yatırım yapmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Otomobilen ile sponsorluk anlaşması yaptı. Samsunspor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Otomobilen ile sponsorluk anlaşması yaptı. Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen (solda) ve Otomobilen Genel Müdürü Kenan Bilirgen (sağda), Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen törende resmi sözleşme imzaladı.

Twente, Fenerbahçe ile Zorlu Bir Maça Hazırlanıyor Galatasaray, RFS ile Mücadele İçin Riga'da Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi Örümcek Adam Türkiye Turu