ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÜNÜN MAÇLARI: Sevilla PSV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sevilla ile PSG, bu akşam Şampiyonlar Ligi 5. haftasında kozlarını paylaşacak. B grubunda yer alan iki takımdan Sevilla 3 puanla son sırada, PSV 5 puanla 2. sırada yer alıyor. Gruptan çıkabilme adına iki takım da galibiyet arıyor. Peki, Sevilla PSV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÜNÜN MAÇLARI: Sevilla PSV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubu 5. haftasında Sevilla, PSV'yi konuk ediyor. İki takım arasında üç puan fark var. Gruptan çıkabilmesi için kritik bir karşılaşma olan Sevilla PSV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte maça dair bilgiler...

SEVILLA PSV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sevilla PSV maçı, bu akşam, 29 Kasım Çarşamba günü oynanacak. Ramón Sánchez Pizjuán Stadında oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Maç, EXXEN'den yayınlanacak.

TAKIMLARDAKİ EKSİKLER, SON DURUMLAR

Sevilla'da Bade, Lamela, Nyland, Soumare, Suso, Vacas sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. PSV'de Bella Kotchap, Mauro Junior, Obispo sakatlıktan dolayı maçta yer alamayacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÜNÜN MAÇLARI

20.45 Galatasaray-Manchester United (İngiltere)

20.45 Sevilla (İspanya)-PSV Eindhoven (Hollanda)

23.00 Bayern Münih (Almanya)-Kopenhag (Danimarka)

23.00 Real Madrid (İspanya)-Napoli (İtalya)

23.00 Real Sociedad (İspanya)-Salzburg (Avusturya)

23.00 Braga (Portekiz)-Union Berlin (Almanya)

23.00 Arsenal (İngiltere)-Lens (Fransa)

23.00 Benfica (Portekiz)-Inter (İtalya)

TFF'den Koç iddiasına yanıt! Süper Kupa finali... Alperen-Doncic düellosu nefes kesti! Kazanan Dallas oldu Adalı 'Beşiktaş'ın kurtuluş projesi' diyerek tanıttı Fenerbahçe Nordsjaelland deplasmanında