Şampiyonlar Ligi maçları: Milan Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milan ile Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi 5. haftasında İtalya'da kozlarını paylaşacak. F grubunda Borussia Dortmund 7 puanla lider, Milan ise 5 puanla 3. sırada yer alıyor. Peki, Milan Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi maçları: Milan Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Devler Liginde 5. hafta maçında Milan, Borussia Dortmund'ı ağırlıyor. Şampiyonlar Liginin F grubunda dört takımın da gruptan çıkma şansı sürüyor. Kritik maç öncesinde Milan Borussia Dortmund maçı hangi kanalda canlı şifresiz izlenir merak ediliyor. İşte maça dair detaylar...

MILAN BORUSSIA DORTMUND MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Milan ile Borussia Dortmund, bu akşam (28 Kasım Salı) San Siro Stadında karşılaşacak. Karşılaşma TSİ 23.00'da başlayacak. Romanya Federasyonunda István Kovács tarafından yönetilecek Milan Borussia Dortmund maçı TV 8,5 kanalından şifresiz yayınlanacak.

TAKIMLAR SON DURUMLAR

Kritik maç öncesinde Milan'da Bennacer, Caldara, Kalulu, Leao, Musah, Okafor, Pellegrino, Sportiello'nun sakatlığı sürüyor ve forma giyemeyecek. Kjaer'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Borussia Dortmund'da Duranville, Nmecha ve Sule sakatlık nedeniyle Milan maçında oynayamayacak. Adeyemi, Haller, Sabitzer, Schlotterbeck'in durumu ise belirsiz.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÜNÜN MAÇLARI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde günün maçlarının programı şöyle:

20.45 Lazio (İtalya)-Celtic (İskoçya)

20.45 Shakhtar Donetsk (Ukrayna)-Royal Antwerp (Belçika)

23.00 Milan (İtalya)-Borussia Dortmund (Almanya)

23.00 Feyenoord (Hollanda)-Atletico Madrid (İspanya)

23.00 Paris Saint-Germain (Fransa)-Newcastle United (İngiltere)

23.00 Barcelona (İspanya)-Porto (Portekiz)

23.00 Young Boys (İsviçre)-Kızılyıldız (Sırbistan)

23.00 Manchester City (İngiltere)-Leipzig (Almanya)

Bursaspor'u bekleyen tehlike! Şampiyonluktan kapanmaya mı? Avrupa'da 313. randevu! Rakip Manchester United Lakers dağıldı! 44 sayı fark Trabzonspor Avcı ile namağlup