Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle! UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Liginde son 16 turu kura çekimi bugün yapılacak. Canlı yayında yapılacak Devler Ligi kura çekimi heyecanla bekleniyor. Kura çekiminde grup birincileri ile grup ikincileri arasında eşleşme yapılacak. Peki, Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayın linki, son 16'ya kalan takımlar...

Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle! UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

 Futbolseverlerin gözü bugün yapılacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekiminde. Devler Liginde 16 takım arasında yapılacak kura çekimine, grubunu 1. bitirenler seri başı olarak katılıyor. Grup birincilerinin rakipleri ise grup ikincileri arasından belirlenecek. Son 16 turu maçları dört haftaya yayılacak. Peki, Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kuraları,  18 Aralık Pazartesi günü TSİ 14.00'te başlayacak. Kura çekimi TV8,5 ve Exxen'den canlı yayınlanacak.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

 DEVLER LİGİNDE SON 16 TURU MAÇ TARİHLERİ

Son 16 turunda maçlar dört haftada oynanacak. İlk maçlar 13-14-20-21 Şubat 2024'de, rövanş maçları ise 5-6-12-13 Mart 2024 tarihinde oynanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE SON 16 TURUNA KALAN TAKIMLAR

Arsenal (ENG)*
Atlético de Madrid (ESP)*
Barcelona (ESP)*
Bayern (GER)*
Copenhagen (DEN)**
Dortmund (GER)*
Inter (ITA)**
Lazio (ITA)**
Leipzig (GER)**
Manchester City (ENG)*
Napoli (ITA)**
Paris (FRA)**
Porto (POR)**
PSV Eindhoven (NED)**
Real Madrid (ESP)*
Real Sociedad (ESP)*

*Grup birincisi
**Grup ikincisi

İŞTE GALATASARAY'IN RAKİBİ Galatasaray'ın Avrupa Ligindeki rakibi bu kura çekimi ile belli oluyor! Leverkusen tam gaz devam Dev maç golsüz bitti