ŞAMPİYONLAR LİGİ GÜNÜN MAÇLARI: Braga Union Berlin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sporting Braga, Şampiyonlar Ligi 5. haftasında Union Berlin'i konuk ediyor. C grubunda yer alan iki takım arasında 2 puan fark var. Takımlar, en azından grubu 3. bitirmek ve Avrupa Kupasına kalmak için puan mücadelesi verecek. Peki, Sporting Braga Union Berlin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ŞAMPİYONLAR LİGİ GÜNÜN MAÇLARI: Braga Union Berlin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. haftasında C grubu mücadelesinde Sporting Braga ile Union Berlin kozlarını paylaşacak. Braga 3 puanla üçüncü, Union Berlin ise 1 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Portekiz'de oynanacak karşılaşmanın canlı yayın kanal bilgisi araştırılıyor. Peki, Sporting Braga Union Berlin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

SPORTING BRAGA UNION BERLIN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Municipal De Braga Stadında bu akşam oynanacak Sporting Braga Unıon Berlin maçı, saat 23.00'te başlayacak. Fransız hakem Clement Turpin tarafından yönetilecek maç, EXXEN'den canlı yayınlanacak.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR, EKSİKLER

Ev sahibi Braga'da tek eksik Al Musrati, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Union Berlin'de ise Bonucci sakatlık nedeniyle maçta yer alamayacak. Becker ile Doekhi'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

 

 

Bursaspor kapanacak mı? Açıklama geldi "Şampiyonluk ruhu geri gelecek" Okay'ın gözü EURO 2024'te Sacha Boey için İngiliz devi devrede! 25 milyon euro...